nlc.hu
Sztárok
Merész bikiniben mutatta nádszálkarcsú alakját Gáspár Virág

Merész bikiniben mutatta meg nádszálkarcsú alakját Gáspár Virág

Elképesztően dögös bikiniben fürdőzött a napsütötte Dubajban a Gáspár család legfiatalabbik tagja, Virág!

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Dubajba utazott a Gáspár család. Gáspár Bea ugyanis egy olyan bensőséges pillanatot osztott meg  a követőivel, amelyen az látható, ahogyan útnak indul az egész família a repülőtérről. Az utazás célja egyébként nem más volt, mint Gáspár Evelinnek a születésnapjának megünneplése.  Evelin ugyanis  június 15-én a harmadik X-be lépett, azaz harminc éves lett. 

Merész bikiniben mutatta nádszálkarcsú alakját Gáspár Virág

És bár ez az utazás Evelinről szól, nem jelenti azt, hogy a család többi tagja ne érezné jól magát. Négycsillagos luxusszállodájukból is gyakorta posztolnak képeket és videókat, melyeken egy-két tartalmon belül a Gáspár-lányok meg is villantják hihetetlen alakjukat. Büszkén pózol a kamerának az utóbbi időszakban rengeteget fogyott Gáspár Virág is, aki rafinált bikinijeiben biztosan minden szemet magára vonzott a medenceparton. A dögös fotókat ide és ide kattintva lehet megtekinteni. 

Bár Virágról nem lehet sokat hallani, ugyanis az utóbbi időben már nem a nyilvánosság előtt élte az életét – ugyanis a Győzike Show miatt rengetegen csúfolták őt az iskolában –, úgy tűnik, ma már nagyszerűen érzi magát a bőrében!

„Így is jó az életem, de ha az én döntésem lett volna, akkor inkább az átlagos életre szavaztam volna, és nem a kamerák előtt növök fel”
– árulta el korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top