nlc.hu
Sztárok
Sztárok, akik a szerelmükkel forgattak videóklipet

Sztárok, akik a szerelmükkel forgattak videóklipet

Sabrina Carpenter és pasija, Barry Keoghan olyan szerelmesek, hogy még egy klipet is leforgattak együtt. De nem ők az elsők, akik erre vállalkoztak!
Sabrina Carpenter Barry Keoghan

Mostanában a csapból is Sabrina Carpenter új dala, a Please Please Please folyik. Ebben arra kéri újdonsült barátját, Barry Keoghant, hogy legyen szíves, ha egy mód van rá, ne égesse őt le. A Saltburn sztárja és az énekesnő 2023 végén jöttek össze, a kapcsolatukat pedig gyakorlatilag a Please Please Please-zel tették hivatalossá. Carpenter ugyanis a szám videóklipjében egyenesen Keoghannek énekli, hogy ne járassa le őt – merész húzás!

De nem Barry és Sabrina az első sztárpár a popkultúra történelmében, akik közösen készítettek videóklipet. Vannak közülük, akik azóta is együtt vannak, míg mások már rég szakítottak a forgatás óta. De kik ők? Az alábbiakban összeszedtünk néhány zenészt, akik egy számukhoz készült videóban a szerelmük segítségét kérték.

Joe, Kevin és Nick Jonas

Joe Jonas és Sophie Turner válásáig a Jonas Brothers arról tette magát híressé, hogy a végletekig odáig vannak a feleségeikért. Ez volt a védjegyük, amióta a Sucker című számukkal 2019 márciusában hosszú hiátus után újra összeálltak. Azt üzenték: tinisztárokból felnőtt, felelősségteljes férfiakká, családapákká váltakKevin Jonas 2009-ben vette el Danielle-t, Nick Jonas és Priyanka Chopra pedig 2018-ban mondták ki a boldogító igent. A Sucker után a három Jonas-feleség még a What a Man Gotta Do című dal klipjében is felbukkant.

 

The Weeknd

A The Weeknd 2015 és 2019 között élt se veled, se nélküled kapcsolatban a szupermodell, Bella Hadiddal. Bár 2019-ben végleg szakítottak, a kapcsolatuk elejét örökre belevésték a popkultúrába. Bella ugyanis 2015 novemberében szerepelt az énekes In The Night című számához forgatott videóklipben.

Adam Levine

A Maroon 5 Animals című dala ugyanis elég para, hiszen a nők elleni erőszakról szól, a banda frontembere, Adam Levine mégis a párját (és most már gyermekei anyját), Behati Prinslookérte fel, hogy szerepeljen a hozzá készített klipben.

Justin Bieber

Egy évvel az esküvőjük után Justin és Hailey Bieber az énekes 10,000 Hours című dalában romantikáztak. Hailey később egy másik videóklipben is feltűnt: ez Bieber Ariana Grandéval közös duettje, a Stuck With U volt. A számban egy pillanatra az énekesnő (most már) exét, Dalton Gomezt is láthattuk.

Britney Spears

Slumber Party picit kivétel a listán. Ugyanis ez a klip nem úgy készült, hogy Britney Spears már együtt volt a főszereplőt alakító Sam Asgharival, éppen ellenkezőleg: ennek a videónak a forgatásán ismerkedtek meg a szerelmesek. Kár, hogy a kapcsolatuk nem bírta ki azt a bizonyos, azóta eltelt hét évet…

Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly és Megan Fox a 2020-as évek ügyeletes „furcsa párja”…vagy mondjuk úgy, ők azok, akik Angelina Jolie és Billy Bob Thornton voltak a 2000-es években. Hozzájuk hasonlóan Megan és MGK is dolgozott együtt: filmekben és videóklipekben egyaránt. A színésznő két Machine Gun Kelly-számban is szerepelt, a Drunk Face-ben és a Bloody Valentine-ban.

Kanye West

Bár már rég elváltak, Kim Kardashian és Kanye West románca a mai napig megkerülhetetlen. Már csak azért is, mert szerelmüket megörökítették Kanye Bound 2 című videójában. A klipet egy hónappal azután vették fel, hogy a rapper megkérte Kim kezét a celeb 33. születésnapján.

Jennifer Lopez

Az állítólag válófélben lévő Jennifer Lopez és Ben Affleck igazi ikonikus hollywoodi pár. Nemcsak azért, mert 2024-ben ugyanúgy izgatja a kapcsolatuk az emberek fantáziáját, mint 22 évvel ezelőtt, hanem azért is, mert nekik köszönhetjük az alábbi, Jenny from the Blockhoz készült emlékezetes videót.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top