nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi könnyes szemmel osztotta meg válásának részleteit

Tóth Gabi könnyes szemmel osztotta meg válásának részleteit: “Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne…”

Az énekesnő kendőzetlen őszinteséggel mesélt Lékai-Kiss Ramónának arról, hogy milyen volt a különválásuk a sztárséffel, Krausz Gáborral.

Lékai-Kiss Ramónát számos formátumban láthattuk már: egy napi sorozatban ismertük meg, de szereplőként is részt vett szórakoztató műsorokban, valamint egy ideje élő produkciókat is vezet. Most azonban újabb kihívás vár rá, ugyanis egy izgalmas és egyedi videó podcastot indít június 19-én a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A műsor online lesz, a TV2 Playen lesz megtekinthető, minden héten egy epizóddal.

Tóth Gabi

Fotó: TV2 Sajtószoba

A műsorvezető azt ígérte, hogy az adásokban minden kérdést feltesz majd, amire szükség van, de mégsem fog faggatni. Úgy tűnik, be is tartotta a nézőknek tett ígéretét, ugyanis első vendége nem más, mint Tóth Gabi, aki sok egyéb mellett őszintén mesélt a műsorvezetőnőnek a szakításának és a válásának részleteiről is. Sőt, Gabi kijelentette, hogy kifejezetten azért mondott igent az interjúra, hogy beszéljen arról, amiről korábban soha – derült ki az előzetesből. 

„Én úgy jöttem ide, hogy most olyan dolgokat mondok el, amit sehol nem mondtam el” – mondta Gabi, majd egykori férjéről, Krausz Gáborról kezdett el mesélni.

Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy én nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyerekem apja.

– árulta el a műsorban, amely szerdától lesz elérhető.

Lékai-Kiss Ramóna mindezek után megkérdezte tőle, hogy veszített-e el családtagot a válás miatt, erre Tóth Gabi bevallotta, hogy igen, méghozzá nagyon közelit. Arra azonban egyelőre még nem kaptunk választ az előzetesből, hogy ki is lehet ez a személy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top