nlc.hu
Sztárok
Alig várta, hogy kézbe vehesse a Bibliáját a kiesett VV Valen

Alig várta, hogy végre kézbe vehesse a Bibliáját a kiesett VV Valen

Nem bánkódik azon, hogy távoznia kellett a luxusbörtönből.

A ValóVilág vasárnapi párbaján óriási különbséggel (79-21 százalékkal) VV Ádi győzött, így VV Valen számára véget ért a játék. Az előbbi kitörő örömmel, az öklét rázva ünnepelte a kiesését, az utóbbi pedig pókerarccal nyugtázta azt, hogy visszamehet a Villába.

Nem bánkódik a kiesése miatt VV Valen - Forrás: RTL / Fókusz - videó

Nem bánkódik a kiesése miatt VV Valen – Forrás: RTL / Fókusz – videó

A két fiú amúgy tisztelettudóan és hangos köszönéssel érkezett meg a stúdióba, még a párbajukat is az udvariaskodás jellemezte.

Valen a távozása után azt nyilatkozta a Fókusznak, hogy alig várja, hogy végre a kezébe vehesse a Bibliáját. Elmondása szerint pozitívan áll a vereségéhez. Ő szeretett volna az az ember lenni a villában, aki megteremti a harmóniát.

“Az a játék, amit én képviseltem az elején tök helytálló volt, de szerintem nem kapcsoltam időben. Körülöttem forogtak a dolgok, én még mindig bíztam azokban az emberekben, akiknek megváltozott a véleménye. Nem volt jó a kommunikáció köztünk”– fejtegette kiesése okait VV Valen, akin nincs nyoma csalódottságnak. “Nagyon pozitívan állok hozzá. Alig várom, hogy a kezembe vehessem végre a Bibliámat” – nyilatkozta azzal kapcsolatban, hogy véget ért számára a játék. 

Én nem úgy akartam vezető egyéniség lenni, hogy másokat letromfolok, (…) én csak az akartam lenni, aki megteremti a harmóniát, és aki közben végig magát tudja adni” – vallotta be Valen.

 

A két párbajozó az elejétől kezdve férfias csatáról beszélt. Rivalizáltak egymással és alig várták, mikor fitogtathatják kicsit az erejüket. 

Valen azt is elmondta a kiesése után, hogy amikor meglátta a fantomképek alatti óriási százalékkülönbséget, abban a hitben volt, hogy Ádié a több, ő viszont éppen az ellenkezőjét gondolta. Még ekkor is egymást próbálták győzködni, hogy miért a másik a jobb, aztán a székben ülve rájöttek: igazából már nem is egymással szeretnének párbajozni.

Az, hogy milyen lehetősége várnak Valenre a kiesése után, az még a jövő zenéje. A beköltözése előtt még azt nyilatkozta, hogy a Való Világban való szereplésével az a célja, hogy szélesebb körben is megismerjék, a Villában pedig egyszer elárulta a többieknek, hogy szívesen kipróbálná magát színészként egy magyar sorozatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top