nlc.hu
Sztárok
Így néz ki most 74 éves korában a Dallas Pamelája

Emlékszel még rá? 74 éves a Dallas Pamelája, aki mind a mai napig visszavonultan él

Victoria Principal 25 éve tűnt el a képernyőről. A népszerű Dallas című sorozatban Pamela Barnesként, Bobby feleségeként ismerhettünk meg.

Victoria Principal avagy, ahogy a világon mindenki ismeri őt, a Dallas Pamelája annyira belopta magát a nézők szívébe, hogy soha nem tudtuk megbocsátani neki, hogy kilépett a sorozatból, és magára hagyta azt a drága, jó Bobbyt.

Emlékszel rá? Így néz ki most 74 éves korában a Dallas Pamelája

Korábban már írtunk a Dallas és Victoria Principal kapcsolatáról. Valamint arról, hogy a sorozat mennyire hamar a nézők kedvence lett, minden idők legmagasabb nézettségét érték el egyik epizódjukkal, a színésznőt pedig ismét Golden Globe-díjra jelölték. Az emberek megőrültek, hogy lássák a modern kori Romeó és Júlia, vagyis Bobby és Pamela szerelmét, valamint az ármánykodó Jockey-t és a részeges Samanthát. Egy 2014-es interjúban a Bobbyt alakító Patrick Duffy így nyilatkozott:

„Nagyszerűen működött köztünk a kémia Victoriával. A Dallas sikere a bámulatos castingnak volt köszönhető. Mindenkinek tökéletesen jól állt az a karakter, akinek a bőrébe bújt, és ilyet régen láthattak a nézők a tévében. Victoriának csodás a humora, elképesztően kedves ember.”

Utólag Principalnak is fájhatott a feje a döntés miatt, és habár hollywoodi nagyágyú nem lett belőle, ugyanakkor a tenyerén hordozta imádott, plasztikai sebész férje, aki át is szabta az arcát a nőnek. 

Sokan nem tudják, hogy az akkor 19 évesen lett szépségkirálynő, első szerelme Frank Sinatra volt. A világ azonban a Dallas Pamelájaként ismeri őt, aki évtizedek óta visszavonultan él. 

Emlékszel rá? Így néz ki most 74 éves korában a Dallas Pamelája

24 évesen kapta meg az első filmszerepét, négy évvel később, 1978-ban pedig a Dallas sorozat Pamelájaként lett világhírű. Majd 9 év múlva úgy döntött, hogy önként távozik a sorozatból. Távozása után producer irodát nyitott és filmek gyártásával kezdett foglalkozni.

A vászonról azonban közel 25 éve tűnt el. Azóta civil életet él, erről korábbi cikkünkben írtunk már.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top