nlc.hu
Sztárok
Járai Máté nőnek öltözve búcsúzott

Járai Máté szőke parókában, nőnek öltözve búcsúzott

Bizarr videót posztolt a színész.

Járai Máté nem mindennapi módon zárta le a színházi évadot és köszönt el a nézőitől a közösségi oldalán a színházi öltözőből – szúrta ki a Blikk. A 45 éves színész kisminkelve, nőnek öltözve, eltorzított hangon (a 3 évvel ezelőtt elhunyt, fogadott nagymamája, Törőcsik Mari stílusát utánozva beszélt) búcsúzkodott a videójában, amelyben azt is bejelentette, hogy a 2023/24-es évben őt választották a Város Kedvence-díj új birtokosának Kecskeméten. Elárulta, fülig érő mosollyal vonult végig a városban, hogy másokkal is tudassa ezt.

Járai Máté,

Járai Máté az Activity-ben – Fotó: Sajtóklub

“Édeseim, szeretettel köszöntelek benneteket! Az, hogy milyen állapotban vagyok, abból is látszik, hogy nincs leszedve a szőröm. (…) Mint egy csimpánz csöcse, úgy nézek ki. Itt a mellem szőrösen! Így játszom az előadást, de bízom benne, hogy az X. sorban ezt már nem lehet látni. (…) Ezzel a videóval köszönök nektek nagyon sok szeretettel! Édeseim, nagyon jó nyarat! Én most visszavonulok. Itt vagyok, megvagyok, sokat játszottam, dögrováson vagyok… Idefigyeljetek, menjetek már nyaralni! (…) Érezzétek magatokat nagyon jól nyáron! Én most visszavonulok a birtokomra” – hangzik el a videóban, majd Járai Máté elújságolta, hogy ő lett a “Város Kedvence” Kecskeméten.

A színész amúgy a Primadonnák című darab jelmezét viselte az öltözői bejelentkezésében, akárcsak egy tavalyi augusztusi videójában. Akkor ugyancsak szőke parókában, teljes sminkben, női ruhában, csillogó ékszereket viselve szórakoztatta a követőit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top