nlc.hu
Sztárok

Járai Máté a félrelépésekről

Járai Máté: „Csak férfiakkal léptem félre” – hálószobatitkairól vallott a színész

Kitárulkozott a szerelmi életéről Járai Máté.

Magánéleti titkokat osztott meg az rtl.hu-val Járai Máté. A 44 éves színész többek között arról is beszélt, mit érez a felesége, Járai Kíra iránt, miért nem tudná elképzelni azt, hogy egy nővel csalja meg őt, valamint hogyan gondolkodnak a gyerekvállalásról.

Járai Máté,

Járai Máté szerint úgy félnek az emberek a nyitott házasságtól, mintha pestis lenne – Forrás: rtl.hu – videó

Kíra nekem egy létfontosságú szervem. Van egy nyelv, amit csak ő és én beszélünk. (…) Nem tudok olyanról, amit ne tudnék megbocsátani neki” – árulta el a párjáról a színész, aki egy olyan világban szeretne hinni, ahol nem téma a másság. “Mindig azt kell megvizsgálni, hogy az, aki ilyen embereket nagyon durván és szigorúan megítél, vajon ő mit félt? Ha a házasságom nyitottságáról beszélek, akkor mindig az az érzésem, hogy akik támadnak bennünket, azok attól félnek, hogy ez egyszer csak, mint egy pestis elindul és egyszer csak az lesz, hogy megfertőződnek nyitott házassággal az emberek. (…) Ez nem így van. Sokféleképpen lehet élni. Semmire nem vagyok olyan büszke, mint a nyitottságomra” – hangsúlyozta.

A félrelépésekről a következőket vallotta be: “Nekem mindig szexuális vonzalomból indulnak ezek a kalandok, soha nem érzelmi alapon. A 24 év alatt egyetlen egyszer őrültem meg, és akkor is csak 3 hónapra. (…) Nem jellemző rám, hogy könnyen szerelembe esnék, mert szerelmem már nekem van. Viszont a kaland az mindenkinek jár, akinek kalandozni vágya van. Az én olvasatomban ez nem egy ilyen tiltott bűn, ami megbocsáthatatlan“.

Járai Máté azt is elárulta, hogy csupán férfiakkal voltam kalandjai, és ezt hosszasan meg is indokolta: “Csak férfiakkal léptem félre, vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt, mióta Kírával együtt vagyunk. Ennek szerintem leginkább az az oka, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal, és engem mindig nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának irántam vagy bejövök nekik, mert nekem a Kíra az, aki nőként megtestesíti azt, ami a nőben bejön, vagy a vágyam. És az jó, hogy nekem van egy feleségem és közben vannak kalandjaim. És egyébként valószínűleg a Kírának is sokkal mélyebbre menne, hogy ha egy nővel csalnám meg, valószínűleg az sokkal jobban fájna neki. Nyilván vonz és érdekel az, hogy milyen lenne kipróbálni egy másik lánnyal – ezt nem tudom, és ez nagyon izgalmas. Valószínűleg bennem is van egy frusztráció, egy gát, hogy sokkal jobban akarnék abban a helyzetben teljesíteni. Szóval a lebőgéstől való félelem is benne van, szerintem”.

Járai Mátéék már korábban többször is megszólaltak azzal kapcsolatban, hogy miért nem vállaltak gyereket, a színész erre most is kitért: “Én akkor éreztem, hogy sajnálom, hogy nem leszek apa, amikor kisgyerekek léptek fel egy táncgálán, és én voltam a műsorvezető. A takarásban néztem, ahogy táncolnak a gyerekek, és arra gondoltam: mit érezhetnek most a szüleik, akik lenn ülnek? (…) Valahogy kereknek érzem így az életünket, és a Kíra döntését is kereknek érzem, és én egyáltalán nem érzem ebben magam mártírnak, hogy én ezt elfogadtam és nem harcolok azért, hogy márpedig én apa akarok lenni, mert nekem az ő vágya, az én vágyam. Ha ő azt mondja, hogy nem érez erre késztetést és vágyat, arról nem beszélve, hogy ha őt boldogtalanná tenné az anyaság, akkor az viszont egy szörnyű dolog lenne“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top