nlc.hu
Sztárok

Szünet Járai Mátéék nyitott házasságában

Ennyi volt Járai Mátéék nyitott házassága? – „Hogy külön voltunk, az megfűszerezte a szerelmünket”

A színész-műsorvezető állítja, a feleségével most túlságosan egymásba vannak bolondulva ahhoz, hogy bárki mást észrevegyenek.

Járai Máté és felesége, Kíra az utóbbi félévben nagy változáson mentek keresztül, és nyárra sikerült is formába hozni magukat. A színész kilenc kilót dobott le, a felesége hatot. A fogyás a nyitott házasságban élő házaspár mindkét tagjának visszaadta az önbizalmát – írja a legfrissebb Story magazin.

Járaiék

A Járai házaspárt most más nem érdekli, csak egymás (Fotó: Sajtóklub)

„Az én átalakulásomban érthetően a Survivor sokat segített; lefogyva, mégis fitten, barnán és szakállasan jöttem haza” – mondta el Járai Máté, aki 50 napot volt távol a feleségétől. Kíra pedig ez idő alatt újra formába hozta magát. „Kőkeményen edzett, szépen leszálkásította magát, így mikor több hét után először megláttuk egymást, szóhoz sem jutottunk. Le sem tudtuk venni egymásról a szemünket, sem a kezünket. (…) Minden kapcsolatnak megvannak a maga hullámhegyei és hullámvölgyei, nekünk is. Ám most ismét a csúcson vagyunk. Hogy külön voltunk, az megfűszerezte a szerelmünket” – vallotta be a Reggeli műsorvezetője.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még a Járai házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top