nlc.hu
TV-sztárok

Életünk története: az első évad nagy átalakulásai

Nagyon összeveszett Járai Máté és Járai Kíra az Életünk története forgatása után

Szerencsésebbek azok, akik már tudják, mi vár rájuk az Életünk története forgatásán. Bár Járai Máté és felesége, Járai Kíra szerint nem lehet felkészülni arra az élményre. Rájuk is egészen furcsán hatott.

Ma este indul az Életünk története második évada, elsőként Csobot Adél és Istenes Bence ülnek majd le Friderikusz Sándorral. Annyi már kiderült, hogy ők is megnyílnak majd a műsorvezetőnek. Ahogy az előző évad szereplői közül Járai Kíra és Járai Máté fogalmazott, olyan volt az egész, mint egy párterápia, sok mindent hozott a felszínre az a beszélgetés. 

„Érdekes módon, a három hét alatt a Nyerő Párosban egyszer sem vesztünk össze, az Életünk története után véresen összevesztünk. Nagyon nagy volt a feszültség és a fáradtság” – idézte fel a Fókusznak Kíra, és a férje is megerősítette, mennyire megerőltető volt a műsorban szerepelni. 

Járai Máté és Járai Kíra között okozott feszültséget az, amit az Életünk története a felszínre hozott bennük.

Járai Máté és Járai Kíra között okozott feszültséget az, amit az Életünk története a felszínre hozott bennük.

„Ez egy tizenhét és fél órás forgatás volt, nyilván az, ahogy beszélgettünk, ahogy megnyíltunk a műsorban – mert ez a formátum jó része – hogy úgy ültünk ott Friderikusszal hármasban, mint egy párterápián, ahol nagyon-nagyon megnyíltunk, ami soha nem baj, csak utána elkezdtük kritizálni magunkat.”

Kíra szerint is talán túl sok mindent mondtak el magukról, viszont életre szóló kalandnak érzik. A műsor hozadékaként Máté felesége olyan kozmetikai beavatkozásra is vállalkozott, amire amúgy nem vette volna rá magát. „Most már megállapíthatom, hogy attól, hogy ha valakinek nincsen ránca, attól nem lesz fiatalabb. Kiderült, hogy szeretem a ráncaimat és szeretem, hogy mozog az arcom.”

A biológiai átalakulások mellett a lelki utazás is megterhelő a szereplőknek, ez utóbbiról Friderikusz Sándor gondoskodik, hiszen nem finomkodik, a kérdései mindig a résztvevők elevenjébe találnak. 

Ma este megnézhetjük, hogyan viseli ezt az Istenes-Csobot páros, addig pedig nézzük meg, kik vettek részt az Életünk történetében eddig: 

Az Életünk története : 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top