nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra félmeztelenül pózolt a kameráknak

Járai Kíra merész fotójától még férje, Járai Máté is elalélt

Járai Kíra a megszokottnál sokkal erotikusabb fotót töltött fel közösségi oldalára, de jó oka volt rá.

Járai Máté és felesége, Kíra mindig örömmel osztják meg életük apró-cseprő történéseit. A színész sokszor bátran mesél a múltjáról, szexuális beállítottságáról és arról, milyen a házaséletük Kírával. Sokan éppen pont ezt az őszinteséget kedvelik a párban. 

Járai Kíra és Járai Máté

Fotó: Instagram

Kíra például sok nőt inspirál arra, hogy 40 éves kor felett is lehet valaki szexi és vonzó, ezért senkinek nem kellene bő ruhákban takargatnia a testét. A kamera előtt is egyre magabiztosabb, a közelmúltban több fotózáson is járt, ahol igazi modellként pózolt. Ezúttal ismét egy merészebb oldalát mutatta meg a legújabb posztjában.

Félmeztelenül, melltartó nélkül állt a kamerák elé

A csinos tévés két fotót osztott meg egy bejegyzésen belül. Az első fotón kigombolt blúzában és melltartó nélkül láthatjuk Kíra felsőtestét, fekete-fehér szín kompozícióban. A második fotón már Kíra arcát is láthatjuk, itt azonban már jóval kevesebb ruha van rajta, sőt, nem is látszik rajta semmilyen más ruhadarab.

„Egy készülő kiállítás werk képei. Részletek hamarosan…” – írta a fotója mellé, a kommentszekció pedig majd felrobbant a pikáns képek alatt.

A kommentek között természetesen feltűnt a párja is, aki mindenben támogatja őt. 

Na erre a kiállításra én is befizetek!” – lelkesedett Máté.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top