nlc.hu
Sztárok

Járai Máté posztja

Így nézett ki 1999-ben Járai Máté és Járai Kíra

Tizenkilencedik házassági évfordulójukat ünneplik.

A Járai–házaspár magánéletéről az elmúlt években több dolog is napvilágot látott, kezdve a kalandos szerelmi életünkön át a nyitott házasságig. A szerelmesek a mai napon ünneplik a 19. évfordulójukat, melynek alkalmából Járai Máté egy 1999-es fotót, illetve egy hosszabb szöveget tett közzé a közösségi oldalán.

„Minden gondolatomban, minden lépésemben, minden levegővételemben ott vagy… minden örömöm és fájdalmam tanúja, minden rezdülésem ismerője, a legizgalmasabb és legkülönlegesebb ember a világon, akit ismerek, te vagy! Akinek a patkány, a görény és a víziló is szerelmes szavak, ha én mondom neki! Akit néha ki kell lógatni az ablakon! Kapcsolatunk nyitottságában olyan szorosan, hogy ennél közelebb ember nem is lehetne a másikhoz!” – írta Máté, aki korábban arról is vallott, hogy egyszer megpróbálták kibérelni egy hétre.

Járai Máté és Járai Kíra

Járai Máté és Járai Kíra (Fotó: Birton Szabolcs)

„Egy családtól érkezett az üzenet, akiknek nagyon szimpatikus voltam a tévés szerepléseim alapján. Szerették volna, ha odaköltözöm hozzájuk és szórakoztatom őket. Ugyan az ötlet hízelgő volt, de visszautasítottam – mesélte Máté, akinek a felvetéstől egyből beindult a fantáziája. – Maga a koncepció valóságshow-ként még működhetne is. Gondoljunk csak bele, az lehetne a műsor címe, hogy: Celebbérlés.”

A pár egyébként nemrég vásárolt egy házat, amit felújítanak, hogy vendégházat nyithassanak Horányban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top