nlc.hu
Sztárok

Járai Mátéék új házat vettek

Járai Máté és Kíra új házat vettek: „Amióta kifizettük, nem merek az utcába sem bejönni”

Azt is elárulta, kinek szánják az ingatlant.

Járai Máté és felesége, Kíra mindig örömmel osztják meg életük apró-cseprő történéseit. A színész bátran mesél a múltjáról, szexuális beállítottságáról és arról, milyen a házaséletük Kírával. Sokan éppen ezt az őszinteséget kedvelik a párban. 

Járai Máté

Járai Máté (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Most Youtube-on újságolták büszkén, hogy vettek egy házat horányi otthonuktól nem messze, a hab a tortán, hogy ezt az ingatlant nem saját maguknak szánják. 

„Nem magunknak csináljuk, hanem nektek. Ez egy vendégház lesz, és bárkit szeretettel várunk. Jó, hát fizetni kell érte majd, de azt még nem tudjuk, hogy mennyit. Azért akartunk csinálni valamit, hogy azt a fantasztikus életérzést, amit itt érzünk Horányban, azt egy kicsit ti is megtapasztaljátok, és átadjuk. Nektek épül, szépül ez a hely, nektek lesz a szauna is – meséli a színész, miközben virtuális körbevezetésnél megmutatták a vendégház minden szegletét. Mint mondják, annyira gyorsan történtek az események, hogy még nem is fogták fel teljesen, milyen fába vágták a fejszéjüket. – Azt képzeljétek el, hogy amíg csak az előleg volt kifizetve, addig mindig erre bicikliztem, és néztem be, hogy hú, egyszer ez az enyém lesz, miénk lesz, de menő. Amióta kifizettük, nem merek az utcába sem bejönni, mert semmi mást nem látok, csak azt, hogy mit kell még ezzel csinálni, és hogy mikor lesz kész. A legmenőbb lakberendezési újságok fognak jönni ide fotózni, ez a tervem.” 

(story.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top