nlc.hu
Sztárok

Elhunyt Járai Máté édesapja

Elhunyt Járai Máté édesapja, megható sorokkal búcsúzott tőle a színész

A színész az Instagram-oldalán számolt be a szomorú hírről.

A Jászai Mari-díjas művész, Járai Máté hosszan írt az édesapjáról, a bejegyzés mellett pedig egy képet is posztolt, melyen a szülője látható a Sátántangó című Tarr Béla-filmből.

„Édesapám! Ma reggel hívtak a kórházból, hogy meghaltál. Összerezzenek, pedig számítani lehetett rá, most mégis itt maradtam Nélküled. Akkor most fel kell nőnöm végérvényesen, ugye? Pedig sokkal korábban fel kellett, mint szerettem volna… a függőségeid, a zárkózottságod, hogy mennyire nem értetted ezt az életnek nevezett dolgot… de volt persze jó is: imádtad anyánkat és rajongtál Emmáért, azt mindig annyira szerettem látni, ahogy odavagy a húgomért!” – kezdte a szomorú beszámolót Járai Alfrédról a színész, majd így folytatta:

„És a humorod, amit örököltem és így talán túl lehet élni sok mindent, ezt is, hogy mától nincsenek szüleim, mától már fizikailag sem. Pár napja a kórházban, miután Emma megetetett, kezet csókoltál Neki, emlékszel? Míg élek, nem felejtem el: mint aki megköszöni a táncot, de Te megköszönted Neki az életet, hogy köszönöd, de Te nem táncolsz tovább. Édesapám, mi még maradunk. Vigyázz tovább anyánkra… ne táncolj túl gyorsan és könyörgök, ne dohányozz annyit! Fiad: Máté” – zárta sorait a nemrég új házat vásároló Járai Máté.

Járai Máté

Járai Máté (Fotó: Trenka Attila)

Járai Alfréd legutóbb a 2007-es, A londoni férfi című alkotásban volt látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top