nlc.hu
Sztárok
Kim Kardashian fehérneműmárkájának arca lett a Bridgerton sztárja

Kim Kardashian fehérneműkollekciójának arca lett a Bridgerton sztárja – fotók

Ismét ledobta a textilt a kamerák előtt a Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan!

Az egész világ óriási Bridgerton lázban ég, és úgy tűnik nincs ezzel másképp Kim Kardashian sem, aki egy csodás meglepetéssel készült fehérneműmárkája vásárlóinak. Az új kollekciójának arca ugyanis nem más lett, mint Nicola Coughlan, aki Penelope Featherington karakterét alakítja a sikeres sorozatban és nem mellesleg a harmadik évad egyik főszereplője is. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A 37 éves – de annál jóval fiatalabb karaktert alakító – Nicola hétfő este osztotta meg az Instagram-oldalán az első képet, amelyen egy dögös, testre simuló fehérneműben – bevállalósabbaknak spagetti pántos felsőben – láthatjuk. A dögös szerelést viselő Nicola fotóit természetesen Kim saját márkás oldala, a SKIMS is megosztotta, a poszt alatt pedig egyenesen felrobbant a kommentszekció. A hozzászólók között megtalálhatjuk például Simon Ashley-t is, aki rengeteg szívecskés hangulatjelet intézett kolléganője felé. 

A SKIMS megosztott egy videós tartalmat is, amelyen már Nicola teljes alakját is láthatjuk testre simuló ruhában, domborulatait tökéletesen kiemelve.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top