nlc.hu
Sztárok
Young G Béci mindent elárult Árpa Attiláról és feleségéről

Young G Béci elárulta, mire célzott akkor, amikor azt nyilatkozta, hogy Árpa Attila el akarta csábítani a feleségét

Tovább bonyolódik a konfliktus a rapper és a színész-producer között. Young G Béci elárulta, pontosan mi is történt a felesége és Árpa Attila között.

Egészen furcsa konfliktus kerekedett ki Young G Béci és Árpa Attila között. Kettejük szóváltása abból indult ki, hogy Béci még a múlt héten úgy nyilatkozott az egyik műsorban, hogy nem fogadna örökbe menhelyről kutyát, mivel kisgyerek is van nála a családban. A kommentelők és Árpa Attila is meghökkent a rapper kijelentésén, és nem is hagyta szó nélkül a dolgot.

Rácz-Mészáros Norina , Rácz Béla - vv Béci - Young G

Rácz-Mészáros Norina , Rácz Béla – vv Béci – Young G (Fotó: Schumy Csaba)

Posztolt is a témában, amit később azonban törölt. Viszont Béci ekkora már elolvasta a véleményét és a TikTok-on egy videóban szólt vissza Árpának, amiben volt egy igen érdekes mondata: „Hát te nem tudtad elcsábítani a feleségemet még anno, nem?”De vajon mire gondolt pontosa Béci, amikor ezt mondta?

Habár a rapper leszögezte, az elején személyesen szerette volna rendezni Árpával a nézeteltérést és próbálta felvenni vele a kapcsolatot a közösségi oldalakon, azonban Árpa nem olvasta az üzeneteit, helyette inkább a feleségének, Norinának írt.

„Megmondom őszintén, hogy a kutyatémából ide fajuljon a dolog, az vicces és kellemetlen is – kezdte Béci. – Nem akartam ebbe belemenni, de még mielőtt mi megismerkedtünk volna a feleségemmel, Norina és közte volt régen üzenetváltás. Attila csapta a szelet Norinának. Hál’ istennek, a feleségem jól kezeli ezeket a dolgokat, nem talált értő fülekre az udvarlása. De Árpa másoknak is udvarolt régebben, egy szoknyapecér volt” – nyilatkozta Béci a story.hu -nak, majd hozzátéve, nem érti, miért nem neki írt Árpa Attila.

A korábbi Nagy Ő is megszólalt

Egyébként Árpa Attila is megszólalt a rapperrel való konfliktusáról, ő a a Borsnak nyilatkozott a kialakult helyzetről, amiben azt állította, fogalma sincs, ki az a Young G Béci.

Béci azonban nem érti ezt a kijelentést:

„A zenei karrierem a topon van vagy tíz éve, az RTL-nél vagyunk mindketten, nem hiszem, hogy nem ismer. Amilyen lendülettel ráírt annak idején és most is a feleségemre, nekem is írhatott volna” – tette hozzá Béci, aki bevallotta, az zavarta a legjobban, hogy Attila az azóta már törölt posztjában nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel illette őt, és nem fogta vissza a káromkodást. Béci pedig úgy érezte, meg kell védenie a családját és nem hagyhatja szó nélkül a dolgot.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top