nlc.hu
Sztárok
5+1színésznő, aki nem riad vissza a pucér, pikáns jelenetektől sem

5+1 színésznő, aki nem riad vissza a meztelenkedéstől

Vannak olyan hollywoodi színésznők, akik imádják mutogatni tökéletes testüket, viszont gyakran a rokonok sem értik, miért vállalják be ezeket a jeleneteket.

Manapság megnőtt az olyan filmeknek a száma, amelyek egyes részleteiben a szereplőket ruha nélkül lehet látni. Egyes hollywoodi színésznők imádják mutogatni tökéletes testüket, nem félnek a forgatásoktól! 

Angelina Jolie mint rendező

Angelina Jolie A vér és a méz földjén c. film forgatásán (Fotó: Profimedia)

Jennifer Lawrence a 2003-as No Hard Feelings című vígjátékban vetkőzött meztelenre egy tengerparti jelenet kapcsán. 

 

Az 1993-as Desperado című film sokak számára ikonikus, főként az a jelenet, amikor ő és Antonio Banderas és Salma Hayek együtt meztelenkednek. Később kiderült, hogy habár a színésznő szereti mutogatni mesés idomait, mégis sokként érte, amikor kiderült, meztelenre kell vetkőznie egy vágókép kedvéért.

Margot Robbie A Wall Street Farkasa című filmben csábította el Leonardo Di Caprio karakterét pucéran. Egy interjúban Robbie elárulta, lehetőséget kapott arra, hogy köntöst viseljen a pikáns jelenethez, de ragaszkodott ahhoz, hogy a lehető legrealisztikusabb módon vegyék fel azt.

Angelina Jolie félmeztelen jelenetet forgatott egy fürdőkádban a 2015-ös By The Sea című filmjéhez, amelyben akkori férjével, Brad Pitt-tel szerepelt. Nem ez volt az első alkalom, hogy a színésznő levetkőzött egy filmben, de sokkal megrendítőbb pillanat volt, mivel ez volt az első meztelen jelenete a két évvel korábbi kettős masztektómiája után. 

Scarlett Johanssonnak a 2013-as Under the Skin című filmben volt meztelen jelenete. 

És jöjjön plusz egy színésznő, hiszen nem maradhat ki a Bridgerton sorozat sztárja Nicole Coughlan sem! Akiről korábbi cikkükben tudhatsz meg többet.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top