nlc.hu
Sztárok
Bikinis fotójával kápráztatta el a követőit Hunyadi Donatella

Bikinis fotójával kápráztatta el a követőit Hunyadi Donatella – fotó

Elképesztően dögös fotót posztolt közösségi oldalára Kiszel Tünde lánya. A 22 éves szépség egy medence partjáról jelentkezett be követőinek.

A medence szélén pihengetve kapták lencsevégre Hunyadi Donatellát, Kiszel Tünde egyetlen gyermekét. A fiatal modell csak úgy tündökölt a kiposztolt fotón, amin megvillantotta hibátlan alakját is a kameráknak. 

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Hunyadi Donatellát a Dancing with the Stars korábbi évadában ismerhette meg igazán a nagyvilág. Donatella, mint mondta, édesanyja, Kiszel Tünde miatt vállalta el a műsorban való szereplést, mivel szeretett volna kitörni az árnyékából. Habár kiskora óta ismertségnek örvend, ám legtöbben egészen addig a pontig csak a naptárdíva lányaként emlegették. A tavalyi évben azonban úgy döntött, hogy szeretne végre ő maga is érvényesülni és kilépni édesanyja árnyékából. 

Úgy tűnik a rengeteg tánc és gyakorlás meghozta az eredményét a fiatal lány alakját illetően is. Bár Donatella mindig is hibátlan alakkal büszkélkedhetett, tökéletes formáját most már a rajongók sem tudták szó nélkül hagyni, akik a legtöbbször a ˝gyönyörű˝ jelzővel illették a modellt. 

Lélekben itt vagyok

– jegyezte meg angolul Instagram-oldalán, bikinis fotója alatt Donatella. 

„Nagyon csinos nő vagy, és nem akármilyen alakkal! Nagyon megkedveltelek a DWTS-ban (Dancing with the Stars)! Azóta követlek! Szimpatikus, kedves lányt ismertem meg!”  – írta posztja alá egy kommentelő.

„Gyönyörű vagy nagyon” – tette hozzá egy másik.

„Wow” – jegyezte meg egy harmadik.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top