nlc.hu
Sztárok
Ezért magázódik Gallusz Nikolett és udvarlója, a titokzatos úriember

Kiderült, miért magázódik Gallusz Nikolett és udvarlója, a titokzatos úriember

Gallusz Nikolett elárulta a részleteket új szerelméről, a titokzatos színházszerető úriemberről.

A barátnőjével való szakítása óta férfi udvarol Gallusz Nikolettnek. Ráadásul az is kiderült, hogy a szerelmespár magázza egymást.

Kiderült, miért magázódik Gallusz Nikolett és udvarlója, a titokzatos úriember

Gallusz Nikolett 13 évig volt együtt barátnőjével, Laurával, majd miután szakítottak, egy úriember rabolta el a szívét a színésznőnek.

„Másfél éve van egy – így mondom – udvarlóm. Ma reggel sérvműtéten esett át, és amikor kitolták a műtőből, azzal viccelt, hogy igazságszérumot kapott, hiszen, mint tudjuk, műtéti altatás után lehet kiszedni az emberből a legnagyobb igazságokat. ‘Annyira szeretem magát!’ – ezt hajtogatta”

– árulta el Gallusz Nikolett a Nők Lapjának adott interjújában.

A színésznő arról is nyilatkozott, hogy náluk otthon udvarlójával magázódnak:

„Az előző kapcsolataimban a „helló”, „szia”, „te” megszólítás ment. Számomra valahogy ez egy új éra. Azt mondani, maga! Azért is tetszik nekem, mert az önismeret által rájöttem, hogy az őszinteségben is fontos a mérték és az időzítés. Hogy mikor mennyit zúdítunk a másikra. Kinek nyílunk meg. Nekem a magázódás annyira új és kedves! Nem a távolságot érzem benne, hanem a tiszteletet, a levegőt, a mindenkinek kijáró énidőt.” – mondta a színésznő.

Gallusz Nikolett  a titokzatos udvarlójáról is megosztott néhány részletet az interjúban. Kiderült, hogy az úriember civil és eredetileg fizikus a végzettsége, de egészen más területre tévedt az idők során.

Viszont szerencsére színházszerető a férfi és a színésznő úgy fogalmazott, jó hatással vannak egymásra. Majd arra is kitért, hogy miért szakítottak előző szerelmével:

„Az előző párommal, Laurával tizenhárom tartalmas, csodálatos évig voltunk együtt. Igazi szimbiózisban éltünk, de úgy látszik, felnőttünk, és továbbléphettünk” – fogalmazott a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top