nlc.hu
Sztárok
Kisbabája születéséről vallott Shane Tusup

Kisbabája születéséről vallott Shane Tusup

Minden más lett, mióta megszületett Shane Tusup kislánya: családdá váltak párjával, életükben minden háttérbe szorult ehhez képest, ők pedig végtelenül boldogok.

Május 9-én egy egyszerű vizsgálatra érkezett Shane Tusup édesanyja és párja a kórházba, amikor közölték velük, most már ne is menjenek haza, mert bizony itt most már valami történni fog. Shane és párjának, Viktóriának édesanyja is rohanni kezdett, hogy időben ott lehessenek a helyszínen a végül esti órákban beinduló szülésnél, végül május 10-én hajnalban pedig minden megváltozott. “Ez egy olyan pillanat volt az életemben, ami semmihez sem fogható. Ma sem tudnám leírni szavakkal” – meséli a szülésről Shane Tusup, aki mindennek aktív részese volt, amikor pedig meglátta, ahogyan gyermeke a párja mellkasán fekszik, csordultig telt a szíve szeretettel, hálával és békével. “Megtörtént a csoda, amire mindig is a legjobban vágytam: családom lett” – foglalta össze érzéseit.

Fotó: Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

“Részemről jöhet a következő baba! Mondjuk egy kisöcsi, és ő lehetne a tanúm az esküvőnkön” – mondja az edző a jövőről arra a kérdésre, hogyan képzeli el ezt a családot hamarosan. “Én is szeretnék majd egy kistestvért, de először szeretném Aurorát megismerni. Olyan hihetetlen még ma is, hogy kilenc hónapig hordtam őt a szívem alatt, és végre találkoztunk. Én még ott tartok, hogy egész nap csak nézegetném a kislányunkat” – tette hozzá párja.

Mint mondják, Aurora nagyon nyugodt kisbaba, átalussza az éjszakákat és nagyon békés kisgyerek. Ez az év mindkettőjük számára a babáé, mindketten erre koncentrálnak és minden más a háttérbe szorul. A boldog kismama számára most még az is csupán másodlagos kérdés, hogyan alakul majd a nagy nap, amikor párjával az oltárnál kimondják a boldogító igent. Shane azonban elmondta, hogy minden vágya szerint olyan esküvőt szeretne, amilyet párja, Viktória megálmodott, akinek szabad kezet ad az esemény kapcsán, ő csak boldogan várja, hogy ott lehessen, derül ki a Best magazin legújabb számából.

Fotó: Best magazin

Fotó: Best magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top