nlc.hu
Sztárok
Kiderült: Balázsék után Vadon Jani itt folytatja tovább

Nem titok többé: Balázsék után itt folytatja tovább Vadon Jani

2023-ban jött a hír, hogy az ikonikus trió egyik tagja, Vadon Jani távozik a rádiós műsortól. Most kiderült, hol folytatja tovább!

Villámcsapásként ért a hír mindenkit, amikor 2023 végén Vadon Jani végleg elbúcsúzott a Balázséktól, illetve rádiós kollégáitól, Sebestyén Balázstól és Rákóczi Feritől.

Balázsék után Vadon Jani itt folytatja tovább

Vadon Jani távozása után a Rádió 1 reggeli műsora Ráskó Eszterrel kiegészülve folytatódott tovább.  Most viszont az is kiderült, hogy Vadon Jani sem unatkozik egy percet sem.

Ugyanis forgatni kezdett a rádiózás után, így most vele és a Budapesti Állatkert főállatorvosával, dr. Sós Endrével érkezik a Dr. S.O.S. – Vészhelyzet a vadonban a Spektrumon, írja a Média1.

A műsor ősztől lesz látható a képernyőn, ahol a veszélyes állatorvosi beavatkozásokat a terepen és az állatkertekben is láthatjuk majd. Mivel Vadon Jani sok éve támogat civil állatvédő szervezeteket, és közel 20 éve lelkiismereti okokból vegetáriánus, empátiával és érdeklődéssel fordul a Magyarországon és a régióban veszélybe került állatok felé.

A nézők olyan érdekességekkel találkozhatnak majd a műsorban, mint hortobágyi őslovak, bölények, viperák vagy éppen a magyarországi állatkertek orrszarvúi, jegesmedvéi, tigrisei és  elefántjai. Lenyűgöző helyszíneket és a túlélésért folyó megdöbbentő mentőakciókat ígér az új műsor.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top