nlc.hu
Sztárok
Többször is kórházba került Tóth Gabi: "Volt olyan, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő"

Többször is kórházba került Tóth Gabi: “Volt olyan, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő”

Tóth Gabi olyan döbbenetes, drámai titkot osztott meg Lékai-Kiss Ramónának, amiről még soha, sehol sem mesélt...

Lékai-Kiss Ramónát számos formátumban láthattuk már: egy napi sorozatban ismertük meg, de szereplőként is részt vett szórakoztató műsorokban, valamint egy ideje élő produkciókat is vezet. Most azonban újabb kihívás vár rá, ugyanis egy izgalmas és egyedi videó podcastot indított a mai napon, június 19-én a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A műsor online lesz, a TV2 Playen lesz megtekinthető, minden héten egy epizóddal.

Tóth Gabi

Fotó: TV2 Sajtószoba

Az új formátum első adásának vendége pedig nem más, mint Tóth Gabi, aki kíméletlen őszinteséggel vallotta meg a nézőknek szakításának és válásának részleteit, mindezek mellett pedig nyíltan beszélt pánikbetegségéről és új kapcsolatáról is.

Pánikrohamom azóta nem volt, amióta Mátéval együtt vagyok, teljesen eltűnt. A tavaly januárom olyan volt, hogy volt olyan, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő, olyan rosszul voltam. Be is kerültem a kórházba.

„Előtte év októberében egy hétig kórházban feküdtem, nem tudták miért. De azért, mert már olyan szinten nem voltam jól abban, amiben voltam, és annyira magamra akartam erőltetni ezt az egészet, hogy idegösszeroppanást kaptam. Ezt nem értik az emberek, amit nem látnak. Lehet ítélkezni, de nem látnak bele abba, hogy miben élünk, miben vagyunk.”

– vallotta meg a műsorvezetőnőnek az énekesnő, aki nem tagadta, azért fogadta el a meghívást a műsorba, hogy olyan dolgokat mondjon el életéből, amelyeket korábban még senkinek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top