nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi édesanyja még nem tudta ezt feldolgozni az eseményeket

Könnyek közt mesélt Tóth Gabi az édesanyjával való kapcsolatáról

Lékai-Kiss Ramóna frissen indult műsorának első vendége volt Tóth Gabi. Az énekesnő meglepő részleteket árult el válása körülményeiről.

Majdnem egy éve annak, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették közösségi oldalaikon, hogy külön utakon folytatják.

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

Azóta mind a ketten új kapcsolatba kezdtek, Gabi  Papp Máté Bencével, a Fricska táncosával, Krausz Gábor pedig Dancing with the Stars-beli partnerével, Mikes Annával alkotnak egy párt.

Ezúttal Lékai-Kiss Ramóna frissen indult műsorának első vendégeként újabb részleteket árult el  Gabi a válás körülményeiről.

Lékai-Kiss Ramónát számos formátumban láthattuk már: egy napi sorozatban ismertük meg, de szereplőként is részt vett szórakoztató műsorokban, valamint egy ideje élő produkciókat is vezet. Most azonban újabb kihívás vár rá, ugyanis egy izgalmas és egyedi videó podcastot indított a mai napon, június 19-én a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A műsor online lesz, a TV2 Playen lesz megtekinthető, minden héten egy epizóddal.

 „A családomba ékeket vert az egész dolog. Pánikrohamom azóta nem volt, hogy Mátéval vagyok. Pedig tavaly januárban egy héten háromszor vitt el a mentő, annyira rosszul voltam. (…) Mindenki azt mondta, hogy szedd már össze magad, neked erősnek kell lenned, mert ott a gyereked, ő a fontos. Remélem, hogy nem veszítettem el, de most még próbálom elfogadni, hogy ő még nem tudta ezt feldolgozni. Az édesanyámról van szó…” – könnyek közt vallott Gabi a TV2 Titkok Ramónával című műsorban.

Majd hozzátette, hogy  szeretne időt és teret is hagy az édesanyjának, Erikának, akit padlóra küldött az interneten terjedő sok támadás. Gabi bízik benne, hogy újra egymásra találnak majd, reméli, hogy édesanyja egyszer megérti majd a döntését.

Majd annyit még elmesélt a válásról:

„Az első gondolatom az volt, hogy benne maradok ebben a házasságban, mert ha kilépek, rámegy a karrierem. (…) De már az elején volt egy rossz megérzésem, mert Gábor volt az első olyan ember, akit nem ismertem, csak a tévéből, nem találkoztam vele sosem. Volt egy ilyen: ültem a taxiban, és megállítottam, és majdnem visszafordult velem, mert volt egy rossz megérzésem… De ha visszafordítanám az idő kerekét, akkor nem lenne Hanni, ami szörnyű lenne” – mondta Gabi arról, hogy Krausz Gáborral való kapcsolata nem állt biztos lábakon.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top