nlc.hu
Sztárok
Marics Peti és Valkusz Milán külön utakon is folytatják?

Új korszak kezdődik: Marics Peti és Valkusz Milán külön utakon is jár

A ValMar duó az utóbbi pár évben nagy sikereket ért el, és milliók szívébe lopta be magát a két srác. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy egy korszak lezárult.

Áprilisban látott napvilágot a hír, hogy a ValMar duó egyik fele, Valkusz Milán az RTL képernyőjén fog feltűnni, az X-Faktor egyik zsűritagjaként. Pár hete pedig az is kiderült, hogy  Mylo néven egy új zenei vállalkozásba kezd The Kudu nevű zenésztársával.

Vége egy korszaknak: Marics Peti és Valkusz Milán külön utakon folytatják?

A ValMar formáció másik tagjáról, Marics Petiről néhány napja tudta meg a közönség, hogy Milánnal ellentétben ő a TV2-höz szerződött, és a Megasztár műsorában lesz az egyik zsűritag.

De nem ez az egyetlen hír nála sem, ugyanis nemrég kiadta a KKevinnel közös, Se Veled Se Nélküled című közös dalát is.

Marics Peti már januárban új vizekre evezett, a Szép mosolyú lány című dala ugyanis ez egy Radics Gigivel közös szerzemény, és ugyan Miló feltűnik a videoklipjében, de csak a háttérben mint statiszta.

Természetesen ez nem jelenti, hogy vihar lenne a paradicsomban, hiszen a két srác három héttel ezelőtt egy új ValMar zenét is piacra dobott, és egész nyáron együtt turnéznak.

Viszont azon sem kell csodálkozni, hogy  a két fiatal külön-külön is bontogatják a szárnyaikat. Hogy ez hosszú távon mit jelent, azt egyelőre nehéz megmondani. De láttunk már olyat, hogy két előadóművész a közös zenélés mellett másokkal is dolgozik együtt.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top