nlc.hu
Sztárok
„Végtelenül fáradt vagyok” – Hazaengedték a daganat miatt műtött Szentesi Évát

„Végtelenül fáradt vagyok” – Hazaengedték a daganat miatt műtött Szentesi Évát

Hírt adott állapotáról Szentesi Éva, aki május végén jelentette be, hogy újabb tumort találtak a testében.

Már egy hete annak, hogy Szentesi Éva egy többórás műtéten esett át daganatos megbetegedése miatt. Most saját otthonából jelentkezett be az írónő, akit már haza is engedtek a kórházból.

„Végtelenül fáradt vagyok” – Hazaengedték a daganat miatt műtött Szentesi ÉvátKorábban már mi is írtunk róla, hogy újabb tumort találtak Szentesi Éva írónál. A korábbi újságíró már kétszer megküzdött a rákkal, az újabb rosszt hírt pedig személyes blogján közölte, Két centi címmel megjelent írásában. 

„Van a csípőmben egy két centi nagyságú világító rész, amit ki kell vágni. A bal vese nem mutat életjelet, lehet, azt is kiveszik, a kétcentis folt nyomja az artériát, ezért fáj, a vese alatti vezetéket pedig elzárta, emiatt az nem ürül. És világít: minden bizonnyal tumor” – közölte a hírt.

Az írónőn azóta egy 7 órás műtétet is végrehajtottak. A beavatkozás után saját közösségi oldalán tájékoztatta követőit hogylétéről: 

Jó dolgok ma: ma hazajöhettem a kórházból, végtelenül fáradt vagyok, mert alig tudtam aludni a bent töltött utolsó napokon, de most itthon végre…

– osztotta meg a posztot, amelyet a 24.hu szúrt ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top