nlc.hu
Sztárok
Döbbenetesen néz ki Détár Enikő bikiniben

Döbbenetesen néz ki Détár Enikő bikiniben

Szinte bármely harmincas nő megirigyelhetné a színésznő gyönyörű alakját, aki 60 évesen is kirobbanó formában van.

Détár Enikő időről-időre meglep mindenkit azzal, hogyan dacol az idő múlásával. Így volt ez akkor is, amikor a Dancing with the starsban mutatta meg hajlékonyságát és tánctudását néhány éve, és így van most is, amikor nyaralásán készült, tengerparti fotót tett közzé Instagram oldalán.

A fényképeken az örökifjú színésznő bikiniben pózol, és meglátva őt képtelenség elhinni, hogy néhány hónappal ezelőtt 60 éves lett. Tökéletes alakját a harmincasok is bőven megirigyelhetnék, nem csoda, hogy csak úgy záporoznak az elismerő megjegyzések rajongóitól. “Napsütés, tenger, szeretem-napok. Péterem lepett meg a közös nyaralással. Igen, nagyon feltölt és hálás vagyok az együtt töltött pihenésért.
Ti is úgy érzitek, bár a számláló lényegesen többet mutat, de belül a lelketek megállt és jóval fiatalabb? “ – kérdezte követőitől fotói mellett. “Elképesztően jól néz ki, drága Művésznő!”, “Wooooow, ez ám az igazi beachbody”-  olvasható az elismerő reakciók között, ahol felbukkant Détár Enikő fiának, Rékasi Zsigmondnak a megjegyzése és bókja is: “Bombajó a formád Édesanya! “.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top