nlc.hu
Sztárok
Alig volt valaki a koncerten, így Szandi nem lépett színpadra

Nem volt meg az 50 fő Szandi koncertjén, ezért elhagyta a helyszínt

Szandi nem lépett fel, mert nem teljesültek az előre leírt szerződésben megfogalmazott feltételek a koncerthez. Részletek a cikkben!

Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet.

Nem volt meg az 50 fő sem Szandi koncertjén, ezért elhagyta a helyszínt

Ez egy jótékonysági esemény volt, azonban amikor férjével a helyszínre érkeztek, látták, hogy alig van ott valaki, így az énekesnő nem lépett színpadra.

Egy szemtanú arról számolt be a lapnak, hogy Szandi az autóból sem szállt ki, csak elvette a pénz a leengedett ablakon keresztül, amit a rendezvény egyik szervezője is megerősített.

Arra hivatkozva, hogy kevesen vannak,  még a kocsiból sem szállt ki.

Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk

– fogalmazott a szervező, aki azt is elárulta, hogy az énekesnő átvette a pénzt, ami 1500 euró volt, ezután távozott.

Az énekesnőt és férjét, Bodgán Csabát is megkereste a lap a történtekkel kapcsolatban: utóbbi nyilatkozatában azt mondta, este fél 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ahol összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében – erről egy fotót is küldtek a lapnak.

Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsoltban nem álltunk. Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra

 
– mondta Bogdán Csaba, megerősítve, hogy a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség.

„Ha ez meglett volna, minden gond nélkül leadjuk a koncertet. De azt gondolom, ilyen megalázó helyzetbe nem lehet hozni egy előadót, pláne úgy, hogy a tévé is kint volt. Mi próbáltunk együttműködni, fél órán át várakoztunk, hátha jönnek még emberek, illetve törtük a fejünket további megoldásokon, de a szervezők részéről semmilyen ötlet nem volt, így csalódottan és szomorúan távoztunk Másnap beszéltünk telefonon a hangosítóval, aki elmondta, hogy miután eljöttünk, kinyitották a kaput és ingyen beengedték az embereket, így lett 50-60 néző az egy órával később kezdődő Happy Gang-koncerten. Ha ezt előbb megteszik, Szandi is színpadra lépett volna.”

Bogdánék elismerték, hogy átvették a fellépésért járó összeget, viszont kiemelték, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a fellépés. Viszont, az összeg kevesebb volt, mint a szervező által említett 1500 euró, amit hajlandóak is visszautalni.

„Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem” – tette hozzá Szandi.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top