nlc.hu
Sztárok
Szandi és Bogdán Csaba szerelmük hajnalán

Így derült ki, hogy Szandi és Bogdán Csaba egymásba szerettek – 32 évvel ezelőtti felvétel

Hiába próbálták titokban tartani, ezen a ponton már mindenki tudott a szerelmükről.

Szandi és Bogdán Csaba 1999-ben mondták ki a boldogító igent, amihez hűen tartják magukat a mai napig. Három csodálatos gyermeket neveltek fel, és amikor csak lehetőségük van rá, akár a nyilvánosság előtt is, mindig kifejezik, mennyire szeretik egymást. 

Bogdán Csaba és Szandi

Fotó: Birton Szabolcs

Ahogy a legtöbb híresség, eleinte ők sem akarták nagy dobra verni a kapcsolatukat, ám a média már akkor is résen volt. Szerelmük hajnalán, 1992-ben még szerették volna titkolni, hogy együtt vannak, de egy szemfüles riporter sarokba szorította Bogdán Csabát. Ugyan a rajongók eleinte nem nézték jó szemmel ezt a különös munkakapcsolatot, az idő őket igazolta

‘92-es interjú részlete Csabival. Akkor még titok volt, de kiderült, hogy már tudnak róla, ezért volt annyira zavarban… Akkor még nem tudtuk, hogy 32 év múlva már három felnőtt gyermekünk lesz és ilyen sok csodálatos dolgot fogunk együtt megélni. Nagyon nagy hálát érzek!

 – írta legutóbbi Instagram-bejegyzésében Szandi, melyben az ominózus felvételt is megosztotta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top