nlc.hu
Család

Szandi házassága

Szandi és Bogdán Csaba így nézett ki szerelmük hajnalán

15 év korkülönbség ide vagy oda, a pár ma is boldog.

Tinédzser L’amour, Kislány, kezeket fel! vagy Nyugi doki – mind egy-egy örökzöld sláger, melyet a mai napig ismernek kicsik és nagyok. Ezek a dalok Szandihoz köthetők, aki szinte gyerek volt, amikor feltűnt a színpadon. Ma már három gyermek édesanyja, emellett büszke feleség is. Bogdán Csabával 1999-ben mondták ki a boldogító igent, és már több mint 30 éve alkotnak egy párt.

Pintácsi Alexandra (Szandi) és férje Bogdán Csaba

Pintácsi Alexandra (Szandi) és férje Bogdán Csaba (Fotó: Trenka Attila)

A munkakapcsolatból indult szerelmet eleinte nem nézték jó szemmel a rajongók, ám a pár bebizonyította, hogy ez bizony igazi L’amour. A férj már több mint 200 dalt írt Szandinak, aki a mai napig sikeres előadó. A közösségi oldalán most egy közös képet posztolt, melyen párjával láthatóak a kapcsolatuk elején.

„Nincs az a fal, amit mi ketten ne tudnánk áttörni. Egy kapcsolat hullámzik, de ha közös a kölcsönös szeretet, tisztelet és tolerancia, akkor bármilyen nehézségen átvezeti a párt. A humor és az odafigyelés mindig segít. Szimbiózisban élünk, de mindeközben mindkettőnknek megvan a saját szabadsága” – mondta házasságuk alapvetéseiről korábban Bogdán Csaba a Kossuth Rádióban.

Íme pár fotó Szandi és Bogdán Csaba nagy napjáról

Szandi és Bogdán Csaba
Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top