nlc.hu
Sztárok

Szandi és Bogdán Csaba esküvője

Szandi és férje 24 éve házasok, nézd meg az esküvői képeiket!

Szandi mindössze 16 éves volt, mikor megismerte férjét, Bogdán Csabát, aki akkor kétszer annyi idős volt, mint az énekesnő.
Szandi és férje, Bogdán Csaba

Szandi, azaz Pintácsi Alexandra mindössze 16 éves volt, amikor megismerte férjét, Bogdán Csabát, aki akkor kétszer annyi idős volt, mint az énekesnő. Apukája ezért kezdetben nem is nézte jó szemmel a kapcsolatukat, az idő azonban a szerelmeseket igazolta: amikor Szandi 23 éves lett, összeházasodtak és a mai napig együtt vannak.

Három gyerekük született, a legidősebb, Blanka már 23 éves és szülei nyomdokaiba lépve zenei téren bontogatja a szárnyait. Amikor ő világra jött, Szandinak és Csabának azt jósolta egy asztrológus, hogy további két gyerekük lesz és soha nem fognak elválni. Ez be is teljesült, Blanka után két fiúval, Domonkossal és Csabával bővült a család.

Szandi és Bogdán Csaba esküvője
Megnézem
Összes kép (4)

Szandi nővére, Pintácsi Viki nemcsak a pár esküvői tanújaként játszott fontos szerepet az énekesnő életében: lényegében neki köszönheti, hogy hatalmas ismertségre tett szert, ugyanis ő kérte meg Fenyő Miklóst egy karácsonyi koncerten, hogy hallgassa meg az akkor mindössze 12 éves lányt. Szerencsére a zenész nem zárkózott el tőle, és első hallásra megbabonázta Szandi különleges hangja. 

Szandi menyecskeruhában
Megnézem
Összes kép (3)

Az első albuma 1989-ben jelent meg, Kicsi lány címmel. Mindössze pár hét alatt 270 ezer példányban kelt el a lemeze, aminek köszönhetően ő lett a legfiatalabb hazai előadó, aki platinalemezzel büszkélkedhet. Csabával, aki az Első emelet együttes zeneszerző-gitárosa volt, a zene hozta össze őket. Szandi zenészeket keresett a turnéjához, amikor útjaik keresztezték egymást. A közös munkából aztán szerelem lett, 28 évvel ezelőtt összeköltöztek, nem sokkal később pedig megtartották az esküvőjüket.

Az énekesnő élete fontos állomásának tartja, hogy Ferenc pápa budapesti látogatásán is énekelhetett.

Fotó: FotoCentrál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top