nlc.hu
Sztárok
Új nyom a láthatáron VV Fanni ügyében! Társa is volt az elkövetőnek?

Új nyom a láthatáron VV Fanni ügyében, lehet hogy társa is volt az elkövetőnek

A meggyilkolt egykori ValóVilág-sztár családjának ügyvédje bízik benne, hogy hét év után végre sikerül lezárni az ügyet. 

A meggyilkolt egykori ValóVilág-sztár családjának ügyvédje szerint nagy esély lehet rá, hogy Fanni édesanyja végre eltemetheti lányát.

Új nyom a láthatáron VV Fanni ügyében

Szörnyű tragédia, amikor megfordul az élet rendje és egy szülőnek kell meggyászolnia saját gyermekét. VV Fanni édesanyja ráadásul a mai napig nem tudja, hogy történt a tragédia, hogy halt meg a lánya. De még azt sem tudja, hogy lehet lánya holtteste. 

Az ügy kapcsán most fejlemények vannak, ugyanis május elején az ajkai Csónakázó-tóban emberi csontokat találtak. A szakemberek még vizsgálják a maradványokat, így még semmi nem biztos.

A család ügyvédje pozitív ennek kapcsán: 

„Legalább 60 százalék esélyt látok rá, hogy Fannit találták meg a tóban. Három érvem is van. Az egyik, hogy a gyilkos a hazugságvizsgálaton annál a kérdésnél bukott le, hogy vízbe dobta-e Fannit. A másik, hogy a siófoki otthonától mindössze egyórányi kocsiútra van a tó. A harmadik pedig az, hogy végre értelmet nyer, miért is volt még nála a Fanni vérével teli kötél, amitől bőven megszabadulhatott volna a letartóztatásáig. Hát azért, mert a megkötözött Fannival a csomagtartójában napokig kereshette a megfelelő helyet a holttest eltüntetésére” – mondta a Storynak dr. Lichy József, aki szerint társa is lehetett az elkövetőnek. 

Az ügyvég bízik benne, hogy hét év után végre sikerül lezárni az ügyet. 

„Ha volt társa, kapja meg ő is a méltó büntetését, de ami ennél is fontosabb, hogy Katalin végre eltemethesse Fannit. Ez talán hozhat némi megnyugvást hét év után az édesanyának”. – nyilatkozott.

Az elítélt korábbi ügyvédje azonban máshogy látja a dolgot. Ő így fogalmazott:

„Az ügyvéd úrnak túl élénk a fantáziája, olvasson kevesebb krimit, és foglalkozzon inkább a tényekkel, ne kalandozzon ennyit” – fogalmazott dr. Brodmann Péter.

Hogy pontosan mi lesz ennek a vizsgálatnak a vége, arra egyelőre még várni kell pár hetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top