nlc.hu
Sztárok
Feloldják a Jimmy-akták titkosítását, ez nem mindenkinek tetszik

Hamarosan feloldják a Jimmy-akták titkosítását, de ez nem mindenkinek tetszik a Zámbó családban

Huszonöt évre titkosították Zámbó Jimmy aktáját. Zámbó Adrián lesz Hajdú Péter vendége a Frizbi TV péntek esti adásában. 

Hamarosan feloldják a Jimmy-akták titkosítását, de ez nem mindenkinek tetszik a Zámbó családban

Zámbó Jimmy legkisebb fia elmondta, mi történt azon a tragikus januári éjszakán. Legendák, találgatások, és összeesküvés-elméletek sokasága látott napvilágot Zámbó Jimmy tragikus, 2001. január 2-án bekövetkezett halála után.

A páratlan tehetségű énekes halálát még 23 évvel később is rejtély övezi.  Adrián a műsorban kiemelte, szó sincs arról, hogy az édesapja önkezével akart véget vetni az életének.

“Január 2-án hajnalban arra keltem fel, hogy a többiek ott ülnek a nappaliban. Szerintem apu akkor már nem élt. Anyu azt mondta először, hogy bevitték a kórházba aput, mert nagyon fájt a feje. Ez egy baleset volt, édesapám nem szeretett volna végezni magával. Csak sajnos kiment a teraszra, fellőtt egyet az égbe, és maradt még egy golyó a tárban. Ezután a pisztolyt odaemelte a fejéhez…” — mesélte sóhajtva Zámbó Adrián a Frizbi TV előzetesében.

Annak idején azt az információt kapta mindenki, hogy az aktákat, amelyekből kiderülne, mi okozta Jimmy halálát, 25 évre titkosították, így tények helyett csak találgatásokra és összeesküvés-elméletekre tudtak támaszkodni a rajongók – egészen idáig!

Az iratok állítólagos titkosítása két év múlva lejár, így végre kiderülhet, hogy mi is történt azon a borzasztó éjszakán. Legutóbb Jimmy nővére, Zámbó Marietta januárban mondta el véleményét az üggyel kapcsolatban.

“Nagyon sok év telt már el, és gyakorlatilag annyi teória keringett már a testvérünk halálával kapcsolatban, hogy én a magam részéről már belefáradtam még a gondolkodásba is. […] Fogalmam sincs, hogy kinek kell kérelmeznie, hogy hosszabbítsák meg a titkosítást, de akinek erre módja van, az tegye meg, és engedjük el végre Jimmy-két!” — kérte Marietta.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top