nlc.hu
Sztárok
Amerikában nem ritka, ha valaki 40 felett szüli meg első gyermekét

Nincsenek tabuk: Amerikában nem ritkaság, ha valaki 40 felett szüli meg első gyermekét

Amerikában már nem számít tabu témának a gyermekvállalás minden formájáról beszélni. Sok sztár is akar, akik negyven fölött válnak anyává.

Amerikában egyáltalán nem számít már ritkaságnak, hogy valaki a negyvenes éveiben válik édesanyává. Sőt, akad olyan is, aki béranya segítségét vette igénybe, míg másnál a mesterséges megtermékenyítés is bevált.

Nincsenek tabuk: Amerikában nem ritkaság, ha valaki 40 felett szüli meg első gyermekét

Nem Cameron Diaz az egyetlen, aki 50 felett vállal gyereket. Ahogy a story.hu a minap megírta, Tornóczky Anita babát vár, ráadásul 46 évesen születik meg az első gyermeke.

Ez pedig nem egyedi eset tehát. Egyre több híres nő akad, aki negyven fölött vagy akár ötven körül vállalja az első babát.

Azonban ehhez az is hozzátartozik, hogy a korból adódóan többnyire külső segítséggel.

Külföldön viszonylag elterjedt az az opció, hogy béranyákat fogadnak a leendő szülők. Sok híresség is így tett és közreműködését kérte valakinek, többek között az 53 éves Naomi Campbell így lett nemrég kétgyerekes anya. De bizony olyan is akad, akinek még a mesterséges megtermékenyítés is sikerül, ezutóbbi kategóriába tartozik például Hilary Swank is. A színésznő majdnem ötvenévesen egyéves ikreket nevel.

A 43 éves Paris Hilton is két kicsit köszönhet egy béranyának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top