nlc.hu
Sztárok
Szigligeti Ivett reagált Dudás Miki videójára és a megcsalás vádjára

Szigligeti Ivett reagált Dudás Miki videójára és a megcsalás vádjára

Nem várt fordulatot vett Szigligeti Ivett és Dudás Miki kapcsolatának története. Ezúttal az édesanya reagált a közösségi oldalán.

Az egykori sportoló hűtlenséggel vádolja volt párját, ami azért meglepő, mert a közvélemény úgy tudja, a tíz éve tartó kapcsolatuk során Dudás Miki hűtlensége állt a hullámvölgyek hátterében.

Szigligeti Ivett reagált Dudás Miki videójára és a megcsalás vádjára

Ivett soha nem rejtette véka alá, hogy korábban a gyermekei apja kikacsintott a kapcsolatukból.

A rajongók a házaspár legutóbbi szakítását ismét Dudás Miki számlájára írták, feltételezve, hogy azt az ő félrelépése okozta. Ám a világbajnok kajakos szerint ezúttal Ivett volt az, aki félrelépett.

Ahogy arról korábbi cikkünkben is írtunk, Miki így nyilatkozott az esetről:

„Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt, a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, amikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik – sajnos –, annak, akit tíz évig szerettem, ez az éltető eleme, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja” – fogalmazott a sportoló az Instagram-sztorijában.

Erre a videóra, hamar érkezett is a válasz Ivettől:

Szeretnék reagálni a kiírt storyra… Igazából nem szeretnék! Ne szólj szám, nem fáj fejem! Mindenki azt gondol bele, amit akar! Az igazság nálam van! 

 

– írta Instagram-sztorijában az édesanya.

A Blikk felkereste a vecsési autómosót, ahol több dolgozó is megerősítette, hogy Ivett valóban járt már náluk, de arról nem tudnak, hogy gyengéd szálak fűznék egy munkatársunkhoz.

Hogy pontosan mi az igazság, azt egyelőre nem tudni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top