nlc.hu
Sztárok
Elképesztően dögösek bikiniben a hazai sztárok

Elképesztően dögösek bikiniben a hazai sztárok – fotók

A nagy hőségben és a nyár beköszöntével számos hazai sztár is ledobta a textilt és bikinire vetkőzött, követőik legnagyobb örömére!
Palvin Barbara

Már javában benne vagyunk az idei nyárban, ami bár eleinte viharos-esősnek indult, azért június végére alaposan bekeményített és 30+ Celsius fokokkal kecsegtetett. A jó idő érkeztével pedig – teljesen érthető módon – ledobta a textilt a hazai sztárvilág apraja-nagyja is, a legtöbben azonban nem bízták a véletlenre a dolgot és egy mesés utazás keretében mutatták meg csodás alakjukat követőiknek. 

Hunyadi Donatella

A medence szélén pihengetve kapták lencsevégre Hunyadi DonatellátKiszel Tünde egyetlen gyermekét. A fiatal modell csak úgy tündökölt a kiposztolt fotón, amin megvillantotta hibátlan alakját is a kameráknak. Úgy tűnik a rengeteg tánc a Dancing with the Stars műsorában meghozta az eredményét a fiatal lány alakját illetően is. 

Palvin Barbara

Nem félt megmutatni követőinek bájos alakját a népszerű modell, Palvin Barbara sem! Barbi egy rafinált bikiniben állt a kamerák elé, aki természetesen már hozzászokott ahhoz, hogy lengébb öltözékben fotózzák, ugyanis sokáig volt a Victoria’s Secret egyik arca is.

A fotón egy zöld, arany kiegészítőkkel feldobott bikinit visel, amelynek színe abszolút passzol a modellhez, aki nem csak bikiniben vagy fehérneműben, de estélyiben is mindig ragyog. A bejegyzés óriási sikert aratott a közösségi médiában, sokan a látványos fürdőruha választását dicsérték, míg mások a modell fantasztikus alakjától voltak elájulva.

Barbi ugyanis olyan elképesztő homokóra alakot, darázs derekat és kockás hasat villantott, hogy a legtöbb nő biztosan alaposan irigykedik is miatta így, a bikiniszezon előtt. 

Détár Enikő

A tengerparton vetkőzött bikinire a 60. életévét betöltött Détár Enikő is. A színésznő spanyolországi nyaralása során mutatta meg hibátlan alakját: lapos hasát, izmos karjait és lábait rengeteg nő megirigyelné! Détár Enikő világéletében sportos, fitt alkat volt, erőfeszítései pedig meg is tették a hatásukat, ugyanis évtizedeket is letagadhatna a korából. 

Ti is úgy érzitek, bár a számláló lényegesen többet mutat, de belül a lelketek megállt és jóval fiatalabb?

– tette fel a kérdést követőinek bejegyzése alá. 

Keleti Andrea

Keleti Andi június elején mutatta meg irigylésre méltó alakját követőinek az Instagram-oldalán. A magyar táncművész ugyanis Olaszországban járt, fotójához pedig boldogan hozzáfűzte, miszerint nagyon örül annak, hogy végre beindult a nyári szezon. 

Andi korábban elárulta, hogy az, hogy tökéletes az alakja, nem csupán a jó genetikának köszönhető, meg is dolgozott keményen azért, hogy ilyen jó formában legyen. Az 54 éves táncművész az 50. születésnapja után döntötte el, változtatni fog az életmódján. Az akkor készült fotókon tűnt fel ugyanis számára, hogy a kilók szép lassan felkúsztak rá – ezután összesen nyolc kilogrammot adott le, azaz két ruhamérettel lett kisebb.

Azóta is tartja nagy fogyását, és ezzel együtt a bóközönre is mindig számíthat, ha bikinis képet rak ki. A hozzászólók most sem fukarkodtak, azt írták rá, irtó dögös, ahogy kinéz.

Bódi Sylvi

Kezdetét vette Bódi Sylvi híres tenerifei szörftábora is, amelyről a követők legnagyobb szerencséjére szívesen posztolt is egy-két képet a modell. Sylvi bejegyzéséhez azt írta, hogy nagyon jó kis csapat gyűlt össze idei évben is, és rengeteg kalandban részt vettek már a jelentkezők.

“Voltunk katamarános bálna nézőben és megvoltak az első szörfórák is.”

– olvasható a fotók mellett.

Köllő Babett

Igazi bombázóként festett rafinált szabású fürdőruhájában Köllő Babett, aki egy hajón pihengetve posztolt magáról egy irigylésre méltó tartalmat. Babett a fotón hatalmas mosollyal az arcán látható, amit teljesen meg is tudunk érteni, hiszen ha az embernek ilyen csodás alakja van, akkor meg is van minden oka az örömre! A bejegyzése a követőinek is elnyerte a tetszését, volt, aki a következő szavakat biggyesztette fotója alá: 

“Ez aztán a bícsbádi, kérem szépen! ❤️ 👏 Melyik tenger hullámai simogatják csinos testedet, Babett? A férfiak melyik tenger vízcseppjeit irigyeljék? 😉”

Kárpáti Rebeka

Bár a Zsákbamacska egyik ˝cicája˝ nem gyakran posztol magáról lengébb öltözetben, pár nappal ezelőtt kivételt tett és egy bikinis fotóval ajándékozta meg követőit. Az egykori szépségkirálynő egy egyszerű, kifinomult hatású darabot húzott magára, amelyhez kiegészítőül egy vékony inget választott, amely színében tökéletesen passzol az alapdarabhoz. Nem is csoda hát, hogy rengeteg elismerő komment érkezett Kárpáti Rebeka fotója alá.

Sáfrány Emese

Hihetetlenül kockás hasat villantott Sáfrány Emese, aki a hónap elején Demjénben járt egy wellnesshotelben, ahol nem csak a kinti medencékben, hanem a benti barlangfürdőben is strandolt gyermekével. 

Sydney van den Bosch

Az elmúlt időszakban rendkívül nehéz időszakot él meg Sydney van den Bosch, aki egy nosztalgikus fürdőruhás fotóval írta ki magából gondolatait. 

„4 éve biztosan tudom, hogy semmi sem biztos… még az sem amit addig annak hittem. De minden mélypont hoz magával egy olyan erőt, ami felemel és nem engedi el a kezem… Bárcsak 7 nap múlva itt üldögélhetnék 🙏❤️‍🩹 2025ben 30éves leszek, akkor már “nem fogok ráérni” ilyen kihívásokra, úgyhogy inkább essünk túl rajta és hálásan köszönöm az összes kedves üzeneteteket 😇”

– írta posztjában.

Ez is érdekelhet Miley Cyrus Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top