nlc.hu
Sztárok
Továbbra is kilátástalan anyagi helyzetben van Galkó Balázs

Továbbra is kilátástalan anyagi helyzetben van Galkó Balázs

Állandó munkalehetőség ellenére sem került ki a gödörből a 74 éves színész.

Nehéz napok állnak Galkó Balázs háta mögött, miután alig több, mint egy hete egy szerencsétlen kerti baleset következtében eltörte a bal karját. A színművésznek még ilyen állapotban is muszáj dolgoznia, begipszelt karral hordja most a leveleket – írja a Blikk.

“Egy sámlin ülve gyomláltam az albérletem kertjében, (…) földre zuhantam, olyan szerencsétlenül estem, hogy a kezem nekicsapódott egy ágyásszéli betonnak és azonnal el is tört” – mesélte a nyelvgyökdaganatból felgyógyult művész, aki a sérülése ellenére továbbra is dolgozik. Egy közös képviselettel foglalkozó cégnél kapott korábban állást, ahol a feladatai közé tartozik, hogy leveleket kézbesít. 

Galkó Balázs arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy továbbra is anyagi nehézségekkel küzd, főként a 120 ezres nyugdíja miatt. “Mivel a színházban nincs munka a nyári időszakban, ezért az onnan származó bevételem teljesen kiesik, így a nyugdíjamból, illetve az itt kapott fizetésemből kell megélnem, de sajnos ez édeskevés ahhoz, hogy a két kisebbik gyermekemnek, illetve az édesanyjuknak valamiféle segítséget tudjak adni” – panaszkodott.

Kiemelt fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top