nlc.hu
Sztárok
Kiderült, nem csak Jegercsik Csaba zuhant le a Vígszínházban a darabban

Kiderült, nem csak Jegercsik Csaba zuhant le a Vígszínházban a darabban

El lenne átkozva a színdarab?

Nem csak a Professzort alakító Jegercsik Csabának esett baja, a PS Produkció darabjának a Vígszínházban való színpadra állítása során – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a csütörtöki próbán a társulat egyik háttérembere is súlyosan megsérült.

A Vámpírok bálja munkatársa a zenekari árokba esett bele, amelynek következtében eltörte a könyökét, az egyik lába pedig megrándult. Ennek ellenére mankóval és begipszelt karral ott volt a szombati előadáson, mivel fontos feladata volt.

Jegercsik Csaba egyébként csuklótörést szenvedett, amikor a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán lezuhant a 3-5 méter magas díszletről. A PS Produkció maximális támogatásukról biztosította a színészt, felajánlották számára a teljes kártalanítást, valamint a rehabilitációban a segítségnyújtásunkat, mindemellett a baleset miatt kiesett jövedelmét is megtérítik. Az őszi előadásokra pedig visszavárják a művészt.

A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli. A teátrumnál azt reagálták az esetre, hogy a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig “most is, mint minden házbérlésnél” ügyeletet biztosított a bérlő részére.

Kiemelt fotó forrása: vampirokbalja.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top