nlc.hu
Sztárok
Életveszélyesen megfenyegették MC Hawert

Életveszélyesen megfenyegették MC Hawert

Kálváriájáról vallott a zenész.

Életveszélyesen megfenyegették MC Hawert. A mulatós rapper az egyik közösségi oldalon értesült arról, hogy nagyon csúnya dolgot akarnak vele csinálni.

Azt írta, hogy menjek le Monorra, bezárna egy vízaknába. Nem is értem! Ennek mi értelme van? Mit akar ezzel elérni? Mi lehet ennek az apropója? Vagy csak meg akart szólítani valamilyen módon, hogy kiakadjak?” – mondta el a névtelen ijesztgetésről a Tények Pluszban.

Az MC Hawer és Tekknő formáció sztárja amúgy nem először szembesült bántó üzenetekkel a neten. Korábbi életmódja miatt gyakran ki van téve a negatív kommenteknek, de ezzel már együtt tud élni. Ilyen komoly fenyegetést azonban eddig még nem kapott.

“Az alkoholizmusom teljesen visszatérő téma, azzal rendszeresen támadnak. (…) Nem jut el az emberek tudatáig, hogy 11 év eltelt azóta, hogy letettem az alkoholt. Ezeket muszáj elfogadnom, ez a múltam egy része” – vallotta be a zenész, akinél ráadásul pont rosszkor jöttek a támadó üzenetek, mert mostanában amúgy is a poklok poklát élte át. Hetekig azt hitte, hogy rákos. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top