nlc.hu
Sztárok
Oltár elé álltak Pál Dénesék, másodszor is kimondták a boldogító igent

Oltár elé álltak Pál Dénesék, másodszor is kimondták a boldogító igent

Exkluzív részletek derültek ki a nagy napról.

Két évvel a polgári esküvő után oltár elé vezette a feleségét Pál Dénes és felesége. A 33 éves énekes és párja számára fontos volt, hogy templomi szertartás keretében is kimondják a boldogító igent. A ceremónia különös jelentőségű volt a család életében, mivel a menyegzőt egybekötötték a kisebbik lányuk keresztelőjével. 

Pál Dénesek templomban is kimondták az igent - Forrás: TV2 / Mokka - videó 

Pál Dénesek templomban is kimondták az igent – Forrás: TV2 / Mokka – videó 

“Nagyon vártuk. Már a polgári esküvőnél eldöntöttük, hogy ez lesz. (…) Így, hogy a kisebbik lányunk keresztelőjére készültünk, úgy gondoltuk, hogy egybekötjük a kettőt” mesélte a Mokkában Pál Dénes.

Párja szülőfaluja melletti településen, csak a nagyon szűk rokonság jelenlétében keltek egybe ismét. “Nagyon családias, nagyon bensőséges körben, hangulatban telt, és nagyon felhőtlenül, tehát mi nem nagyon görcsöltünk rá erre. És az volt a furcsa, hogy ő is, és én is egy nagyon lazán próbáltuk felfogni, mivel ilyen szűk a vendégsereg. (…) A nagyobbik lányom 6 éves, őt is szerettük volna bevonni. (…) A mi részünk volt az első, utána jött a keresztelő” – árulta el.

A templomból az énekes apósának a házához vonult a vendégsereg, ahol egy, nagyon jó hangulatú kerti partival koronázták meg a napot.

Pál Dénesek amúgy úgy tervezik, hogy egy családi nyaralássá alakítják át az idei nászútjukat.

Ez is érdekelhet Pál Dénes Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top