nlc.hu
Sztárok

Pál Dénes családja

Ő Pál Dénes ritkán látott felesége, Heni

Már ilyen nagy a babapocakja.

Pál Dénes és felesége június elején jelentették be, hogy kislányuk kis testvért kap. Közel fél év után a Story magazinban meséltek a babavárásról, emellett közös képek is készültek a szülőkről. Az utolsó trimeszterben lévő csodaszép kismamáról és énekes kedveséről ritkán kerülnek publikálásra a nagyvilág számára felvételek, így a rajongók örömmel fogadták a friss fotókat. 

Az énekes kilenc együtt töltött év és egy közös gyermek után 2022 nyarán vette el Henit. 

De hogyan történt a lánykérés?

„A lánykérésre végül romantikus körülmények között került sor. „Szerettem volna úgy megkérni Heni kezét, hogy az csak kettőnkről szóljon. Nyáron, miután újra lehetett koncertezni, talán túlságosan is felpörgött a szakmai életünk, ezért úgy döntöttünk, szükségünk van egy kis pihenésre. Olyan úti célt választottunk, ahol korábban már a szülőkkel is jártunk, de ezúttal kettesben utaztunk Rómába. A kislányunkra addig a nagyszülők vigyáztak.  Az utazás második napján került sor a lánykérésre. Napközben már jártunk a Szent Péter téren, de felvetettem Heninek, hogy este is menjünk vissza megnézni a kivilágítást. Persze túl hamar odaértünk, így beültünk egy közeli étterembe. A vacsora után felvetettem, hogy sétáljunk, így értünk vissza a bazilikához. A gyűrű egész nap nálam volt, aggódtam, nehogy ellopják vagy lebukjak, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt”nyilatkozta korábban szintén a Story magazinnak Dénes. 

Pál Dénes

Pál Dénes (Fotó: Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top