TV-sztárok

Horváth Éva, Pál Dénes, Tápai Szabina: mindegyikük ugyanazért döntött a költözés mellett

Több híresség is meglepő döntést hozott: vettek egy nagy levegőt, összecsomagoltak, és elköltöztek. Mondjuk, hogy miért.

Horváth Éva a családjával egy Duna menti településre tette át a bázisát. A modell-műsorvezető azzal indokolta a költözést, hogy ebben a környezetben a kisfia olyan dolgokat tapasztalhat meg, amire a városban soha nem lenne lehetősége. Az utazásért rajongó, egykori szépségkirálynő a gyerekével sokat kertészkedik, és saját zöldségeket is termeszt. Kertjének terméseivel pedig rendszeresen elbüszkélkedik közösségi oldalán.

A kétgyermekes Tápai Szabina és párja, Kucsera Gábor ugyancsak maguk mögött hagyták a fővárost. Két kisgyerekükkel már nagyon vágytak arra, hogy távolabb kerüljenek a fővárosi nyüzsgéstől, ezért Veresegyházra költöztek, ott vettek kertes házat. Mivel az egykori kézilabdázónő és férje is kertes házban nőtt fel, szerették volna, ha gyerekeik is megkapják ezt a lehetőséget.

Pál Dénesnek régi álma teljesült, amikor tavaly ősszel végre kertes házba költözött párjával és kislányukkal.  „Mivel mindketten kertes házban nőttünk fel, abban már az elején egyetértettünk, hogy a gyerekünknek is szeretnénk megadni azt a fajta szabadságot, amit ez jelent” – árulta el. Agglomerációban találták meg a megfelelő családi otthont, ahonnan negyedóra alatt be tudnak érni a fővárosba. Az énekes idén tavasszal bele is vágott a kertrendezésbe, sőt kényelmes teraszt és játszósarkot is kialakított kisgyerekének – ahol kedvére pancsolhat, homokozhat, hintázhat –, párjának, Heninek pedig egy kis konyhakertet.

Kiemelt kép: evahorvathofficial / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top