nlc.hu
Trend

Feleségül vette gyermeke anyját Pál Dénes

Feleségül vette gyermeke édesanyját Pál Dénes, gyönyörű menyasszony volt a párja

Kilenc év után került sor az esküvőre.

 Pál Dénes nagyon ritkán beszél a magánéletéről, ezért sokáig nem is lehetett tudni, hogy ki a párja. Csupán pár évvel ezelőtt árulta el, hogy kivel van együtt, nem sokkal később pedig megszületett a gyermekük, Panna Róza. Az énekes idén tavasszal jegyezte el a párját, akit napokban feleségül is vett – a Meglepetés magazinnal fotókat is közöltek, valamint beszéltek a nagy napról.

Heni gyönyörű menyasszony volt:

Az esküvőn a kislányuk is szerepet kapott. „Elképesztően édes volt, ahogy a gyűrűpárnával a kezében bevonult az esküvőn. Szem nem maradt szárazon, hiába beszéltük meg előtte, hogy legalább addig ki kellene bírni örömkönnyek nélkül, míg belép a menyasszony. (…) Maga a szertartás különös, megváltozott tudatállapotban ért minket. Aztán egyszer csak arra eszméltünk, hogy férj és feleség vagyunk, megszólalt a kedvenc sorozatunk, a Jóbarátok főcímdala, amit a gratulációkhoz választottunk, és attól a perctől kezdve fergeteges buliba torkollott az este” – mondták a lapnak.

Pál Dénes

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top