nlc.hu
Sztárok

Pál Dénes vallomása az apaságról

Pál Dénes: „Kell egy logisztika a gyerekneveléshez”

Az énekes mindenben a felesége mellett áll.

Nemrég kétgyermekes édesapa lett Pál Dénes. Az énekes családjába egy újabb kislány érkezett, akit már a nővére is nagyon várt. Dénes elárulta, minden, az újszülött körüli teendőből kiveszi a részét. „Kell egy logisztika a gyerekneveléshez. Hiába van most egy csendesebb időszak a fellépések terén, van több futó projektem is, amiket itthonról végzek, így tudok segíteni a feleségemnek, aki javarészt a gyerekekkel van. Legtöbbször ilyenkor, ha sűrűek a hétköznapok, úgy használom ki az időt, hogy gyakran vezetek, bekészítem a dalokat, és az autóban tanulom őket” – mesélte az édesapa a hot! magazinnak. Mint kiderült, a nagytestvér is sokat segít a szülőknek a pici mellett. 

„Szoktunk dúdolni Emma Sárának. A nővére már szórakoztatja, mesél neki és beszél hozzá; egyelőre azt tudom mondani, hogy nagyon jó testvérek. A pici is van olyan korban, hogy reagál erre, el tudja mondani a maga nyelvén, ha tetszik neki. A nagylányunkon is érezzük, hogy rákapott a zenére. Benne nagyon megvan a tehetség, mozgékony, ráadásul a zenére is kifejezetten fogékony, de nem erőltetem rájuk a zenei pályát. Nem fontos, hogy kövessék az utamat: először nézzenek majd szét, és éljenek a lehetőségeikkel. De ez egyelőre nagyon a jövő zenéje” – mondta a lapnak az édesapa, aki szerint a legnehezebb összeegyeztetni a szülőséget, a munkát és a magánélete, de igyekszik mindenhol helytállni. 

Pál Dénes

Pál Dénes (Fotó: Birton Szabolcs)

Ez is érdekelhet Pál Dénes Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top