nlc.hu
Sztárok

Pál Dénes és az apaság

Pál Dénes elárulta, milyen kétlányos édesapaként az élet

Ötéves nagylánya, Panni mellé a napokban megérkezett a családba a legifjabb tag, a kis Emma Sára is.

Kétgyermekes édesapa lett a napokban Pál Dénes. Az énekes családjába egy újabb kislány érkezett, akit már a nővére is nagyon várt. Dénes elárulta, minden, az újszülött körüli teendőből kiveszi a részét, de nagyon sok időt tölt együtt a nagyobbik lányával is, hogy ne érezze azt, hogy elhanyagolják őt a pici miatt.

„Most már biztos, hogy valódi lányos apuka lettem, a két gyermekünk mellé még a kiskutyánk, Lili is lány, de így van ez jól, élvezem ezt a szerepet. Panni már nagyon várta, hogy megérkezzen a húga, de sokszor kérdezte, főleg az elején: anya, apa, akkor engem most már nem fogtok úgy szeretni, ahogy eddig? Természetesen mindig elmondtuk neki, hogy ez nem így lesz, de most kiemelten fontosnak tartjuk, hogy csináljunk vele közös programokat. Amíg az anyukája most inkább otthon tud vele játszani, olvasni, sütögetni, társasozni, addig én szervezek mindenféle házon kívüli közös programot. Ezért viszem majd bábszínházba, színházba, tervezzük például, hogy megnézzük a Mary Poppins musical előadást a Madách Színházban. De kiviszem november utolsó hétvégéjén a KidExpóra is, ahol én is hasznos infókat gyűjthetek, számára pedig lesz például játszóház, zenés gyerekműsor, vagy utazó planetárium. Az utóbbi nagyon érdekli, az űr világa mostanában az elsődleges téma nálunk altatáskor, a bolygók, aszteroidák, a Föld keletkezése, mind-mind olyasmi, amiről nagyon sok a kérdése” – mesélte az énekes.

Pál Dénes

Pál Dénes

Pál Dénes azt is elárulta, hogy bár a babaszoba már készen várta az új kis lakóját, azért számtalan dolog van, amit még be kell szerezniük, de ezek már inkább apróságok. 

„Megfogadtuk, hogy a kisebbik lányukkal sokkal hamarabb kezdünk majd el utazni, új élményeket szerezni. Panninál ez már csak a covid miatt is nehézségekbe ütközött, mostanra azonban már ő is beleszokott és igényli is, hogy új, ismeretlen dolgokat lásson, tapasztaljon. Ehhez pedig kell majd egy könnyű utazós babakocsi, ezt az én dolgom lesz kiválasztani” – mondta az újdonsült kétgyermekes édesapa.

Ez is érdekelhet Pál Dénes Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top