nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóra úgy érzi, kicsit válságban van, de mire értette ezt?

Ördög Nóra úgy érzi, kicsit válságban van, de mire értette ezt?

Ördög Nóra most bevallotta lehet, hogy túlságosan sok közösségi platformon van jelen? Vajon mi a terve a jövőre nézve a műsorvezetőnek?

Ördög Nóra szinte minden platformon jelen van és ráadásul még a tévében is, viszont úgy tűnik, hogy a műsorvezető megelégelte a folyamatos aktív közösségi média életet.

(fotó.: Trenka Attila) 

(fotó.: Trenka Attila) 

Ördög Nórát látni a Facebookon, Instagramon, YouTube-on is, és műsorvezetőként természetesen a képernyőn is. Miközben a tévézés egyre inkább veszít erejéből az internet térhódítása miatt, felmerül a kérdés, vajon Nórát mindez hogy érinti?

A műsorvezető a témában így nyilatkozott:

„Ha őszinte akarok lenni, kicsit válságban vagyok most emiatt. Már az Instagramra is azt mondtam, hogy kihagyom: nem akarok már egy újabb platformot megismerni és belakni. Arra gondoltam, majd a generációmmal együtt öregszünk meg a Facebookon. Aztán persze rájöttem, hogy nem tudom kikerülni például az Instát. Most a TikTok világával kapcsolatban érzem, hogy én ezt nem fogom tudni befogni. Már most lélegzet-visszafojtva figyelem, hogy a gyerekem mit művel: Mici épp tegnap volt lovagolni, és lehajította a ló. De neki nem az volt a legfontosabb, hogy jól van-e, hanem hogy fel lett-e véve videóra. Estére vágott belőle nyolc fantasztikusan szerkesztett, különböző kisfilmet, hogy megmutathassa a barátainak… A tinik már így működnek. Ezzel én nem hiszem, hogy föl akarom venni a versenyt, de közben megvan bennem a vágy, hogy értsem ezt a világot” – magyarázta Ördög Nóra a Nők Lapjának adott interjújában.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top