nlc.hu
Sztárok
Reagált Curtis párja a szakításukról szóló pletykákra

Reagált Curtis párja a szakításukról szóló pletykákra

A rapper továbbra is hallgatásba burkolózik.

Noha voltak viharok az elmúlt négy évben Curtis (Széki Attila) és párja, Judie (Barnai Judit) között, hiszen többször is szakítottak, végül mindig visszataláltak egymáshoz. Nemrég beköltöztek álmaik otthonába Maglódon, lett egy közös kutyájuk is, ám az idill, úgy tűnik, mára tényleg szertefoszlott. A hírek szerint szakítottak, a sportolónő maga írt arról, mennyire maga alatt van, de közben továbbra is egy fedél alatt élnek – írja a Story magazin.

Curtis és Barnai Judit

Curtis és Judie a 2023-as Nyerő Párosban, amit megnyertek – Fotó: Sajtóklub

A találgatásokat maga Judie indította el, aki – Curtisszel ellentétben, aki csendbe burkolózott – három héttel ezelőtt egy hosszas bejegyzésben taglalta, mennyire nincs jól. Nehéz azt gondolni, hogy a bánata független a rapperrel való kapcsolatától, főleg, hogy utoljára május végén láthattunk róluk közös képet.

A Story magazin információi szerint ezúttal komolynak és véglegesnek tűnik a szétválásuk, ám még mindig egy fedél alatt laknak. „Többször szakítottak már, de ez most nem egy hirtelen döntésnek tűnik. Ezért is nem megy egyik napról a másikra. (…) Úgyhogy Judie még nem költözött el” – mesélte egy ismerősük.

A sztármagazin megszólaltatta Judie-t is, aki azonban nem erősítette meg a szakítás hírét. „Annyi mindent írnak rólunk, de nem foglalkozunk vele. Atival mi már csak nevetünk az egészen” – reagált.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Reagált Curtis párja a szakításukról szóló pletykákra

Ez is érdekelhet Lisa Bonet és Jason Momoa Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top