nlc.hu
Sztárok
Eddig nem látott kép került elő Tompos Kátyáról

Eddig nem látott fotó került elő Tompos Kátyáról

Dolhai Attila megindító szavakat intézett Facebook-oldalán elhunyt színésztársához, akiről egy soha nem látott fotót is mutatott.

Hosszan tartó betegség után, 41 évesen, május 31.-én hajnalban elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes. A színésznő minden kétséget kizáróan egy szenvedélyes és őserejű tehetség volt, akinek sajnos időből jutott a legkevesebb. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

A család, a barátok és a kollégák a mai napig nehezen dolgozzák fel Kátya elvesztését. Dolhai Attila ezúttal egy közös, soha nem látott fotóval emlékezett a színésznőre – szúrta ki a Blikk.

A színész saját hivatalos közösségi oldalán tett ki egy megemlékező posztot, melyhez az alábbi gondolatokat fűzte: 

Kátya, velünk maradsz! Szerettünk Kátya!

„Tompos Kátya közös mesterünk, Bagó Gizella mellett a kis tanítványok Ilosfalvy Róberttel a Magyar Tudományos Akadémián. A képen látható balról jobbra Szőcs Artúr, Jegercsik Csaba, llosfalvy Róbert, Bagó Gizella, Tompos Kátya, Fila Balazs, és jómagam, Dolhai Attila” – olvasható a kép fölött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top