nlc.hu
Sztárok
Húsz évet fiatalodott plasztikai műtétje után Molnár Anikó

Húsz évet fiatalodott plasztikai műtétje után Molnár Anikó

Bár egyelőre még nem mutatta meg a nagyközönségnek hatalmas átalakulását Molnár Anikó, elmondása szerint teljesen megfiatalodott a beavatkozásnak köszönhetően!

Molnár Anikó kendőzetlen őszinteséggel mesélt plasztikai műtétjéről. Az OnlyFans- sztár a nyakán megereszkedett bőr miatt vetette alá magát egy szépészeti műtétnek, amely után miután belenézett a tükörbe olyan volt, mintha nem is önmagát látta volna. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Az injekció beszúrása meglehetősen fájt, de az operáció egyáltalán nem, közben jól eldumálgattam a dokival. Utána viszont szörnyű napokat éltem át. Maga volt a pokol. Két-három napig azt éreztem, mintha két oldalról perzselővel égették volna a bőrömet.

„Borzalmas volt, bármilyen gyógyszert vettem be, nemhogy megszüntette volna, még csak nem is csillapította egy picit sem a fájdalmamat. Első éjszaka egy percet sem aludtam, a másodikon óránként úgy tíz percet, a harmadikon talán nagyjából hat órát sikerült végre megpihennem, nagyon ki voltam addigra már merülve. Ráadásul beödémásodott az egész arcom.” 

– árulta el a műtét részleteit . 

Habár Anikó egyelőre még nem mutatott magáról friss fotót, elmondása szerint nagyon jól sikerült a beavatkozás és pont olyan eredmény kapott, mint amilyet szeretett volna. Nem tagadja azt sem, hogy örült, hogy belevágott. 

„Egy ideje már foglalkoztatott a gondolat, hogy megcsináltatom a nyakam, de fél éve mondtam azt magamnak, hogy végül is megtehetem, nincs ami visszatartson. Nem is jártam utána, hogy mennyibe kerül, csak amikor megfogalmazódott bennem véglegesen a gondolat.” – tette hozzá.

A műtét után, amely során fül körül végeznek egy metszést, majd és onnan felhúzzák a bőrt, ledöbbent ez eredménytől:

Ahogy végeztünk, és belenéztem a tükörbe, mintha nem is magamat láttam volna. Elképesztően látványos a változás. Ugyan még gyógyulnia kell, és kedden voltam varratszedésen, de elégedett vagyok. A munkahelyemen, a szalonban azt mondták, hogy húsz évet fiatalodtam. Hamarosan, ha már az ödéma is lement, megmutatom, hogy sikerült a műtét.

– fejtette ki Anikó a Ripostnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top