nlc.hu
Sztárok
Szőke Zsuzsanna elárulta a részleteket a szakításáról, nem volt könnyű időszak

Szőke Zsuzsanna elárulta a részleteket a szakításáról

Szakított szerelmével a Dancing with the Stars sztárja, Szőke Zsuzsanna. A Dancing with the Stars táncosnője most tiszta vizet öntött a pohárba.

Szőke Zsuzsannára pár hónappal ezelőtt talált rá a szerelem és folyamatosan romantikus képekkel árasztotta el a közösségi oldalát. Mostanra azonban már eltűntek a közös fotók, így találgatni kezdtek a rajongók, hogy talán véget érhetett a kapcsolatuk.

A Dancing with the Stars műsorától elsőként Szőke Zsuzsi és Simon Kornél párosa búcsúzott – Fotó: Sajtószoba

A Dancing with the Stars műsorától elsőként Szőke Zsuzsi és Simon Kornél párosa búcsúzott – Fotó: Sajtószoba

 

Szőke Zsuzsanna 2022 elején meglepő vallomást tett, miszerint nincs jó lelkiállapotban, és igyekszik a jövőbeli céljaira és vágyaira koncentrálni, hogy jobban érezze magát. 2023-ban viszont már arról szóltak a hírek, hogy újra rátalált a boldogságra egy civil párja, Ádám személyében. Kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult, és úgy tűnt, minden a lehető legjobban alakul közöttük. Azonban egy ideje eltűntek a közös, szerelmes fotóik, és a Dancing with the Stars táncosa egyedül utazott el a horvát tengerpartra pihenni. Ez arra utalhat, hogy valami félrecsúszott és már nem alkotnak egy párt. Ezt a hírt ő maga is megerősítette.
 

„Igen, körülbelül egy hónapja szakítottunk, ezért nincs már kint közös képünk. Nyilván nyaralni sem jöttünk már együtt, ez nem titok”– vallotta be a Borsnak a táncosnő, majd kitért az okokra is:

„Egy hónapja volt egy törés, ami miatt úgy döntöttem, hogy nem szeretném tovább folytatni ezt a kapcsolatot. Ami volt, az szép volt, de helyesebbnek láttam, hogy különváljanak az útjaink. Részemről békében váltunk el, hogy ő hogy dolgozza fel, azzal nem tudok mit kezdeni és ennél többet nem is szeretnék mondani a dologról. Jól vagyok most, felszabadultam és magamra koncentrálok. Rengeteget dolgozom, tanítok, sok fellépésünk van és próbálom jól érezni magam a nyáron, ami eddig szerencsére sikerült is” – mesélte a részletekről.

Az elfoglaltságai mellett felnőttképzésre is jár a TV2-nél, a kiruccanása után teszi le a vizsgát.

„Júliusban tervezek még Balatonon és Horvátországban is nyaralni, de nálam ez teljesen munkafüggő, mert sok a fellépés, próbálom ahhoz igazítani a dolgaimat. A Fever Dance Group táncversenyekről egyelőre nem tudok többet, nem zárkózunk el egy újabb verseny elől, pont most lett volna egy athéni verseny is, de mivel nyolcan vagyunk a csoportban, sokszor nehéz összehozni, mert mindenkinek fellépési vannak, így ezt most nem tudtuk bevállalni. Ha lesz lehetőség, természetesen állunk elébe” – ecsetelte a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top