nlc.hu
Sztárok
Ezek a tervei Manuelnek a szabadulása után pár nappal

Visszatért Manuel, az első útja ide vezet a szabadulása után

Az énekes Manuel a szabadulása után máris beleveti magát az éjszakába. Az is kiderült, hol fog legközelebb koncertet adni a zenész.

Nem kellett sokat várni, hogy Manuel a börtönbe vonulása, majd a büntetésének letöltése után bejelentse, hogy visszatért. 

Fotókredit: RTL / Szabó Gábor,  Fotó: RTL / Sajtóklub

Fotókredit: RTL / Szabó Gábor,  Fotó: RTL / Sajtóklub

Ráadásul nem is akárhogy, hiszen két nap múlva ismét koncertet fog adni. A rapper sajnálta a korábbi, lemondott koncertjeit a fogház miatt, de most igyekszik újra felvenni a fonalat.

Manuel még az X-Faktor előtt, 2017-ben két barátjával együtt ellopta a Noé Állatotthon adománygyűjtő ládáját és a benne lévő pénzt. Az 50 óra közmunka helyett inkább pénzbeli kárpótlást ajánlott fel. Később kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen eset, amikor szabálytalanul viselkedett. A The Voice egyik coacha néhány hete váratlanul bejelentette, hogy közel egy hónapra börtönbe vonul. Piával a kezében kért elnézést a lemondott koncertjei miatt, és elmondta, hogy 2017-ben pár barátjával együtt letartóztatták őket, mert náluk volt némi fű.
 

A Blikk megtudta a Fővárosi Törvényszéktől, hogy az énekes által említett ügyben született elmarasztaló ítélet. A törvényszék sajtóosztálya úgy fogalmazott, hogy Manuellel szemben korábban büntetővégzéssel kiszabott 80 óra közérdekű munka büntetést inkább 20 nap fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre változtatta át. Az énekes két napja, június 25-én tudatta a nagyvilággal, hogy letelt a büntetése és visszatért.

Nem sokkal ezután már bele is csapott a lecsóba és a közösségi oldalán rögtön reklámozni kezdte a börtönpólóit, melyeken a “FRE MNL”, azaz szabad Manuel felirat szerepel az arcképével.

A Manuel a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy a visszatéréséről szóló korábbi történetét 112 ezren látták.

“Hahaha, Keszthelyen ennek ha csak a 10%-a ott lesz, akkor óriásit megyünk” – fogalmazott.

Majd az is kiderült, hogy június 29-én Keszthelyen fog koncertet adni és máris beleveti magát az éjszakai életbe.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top