nlc.hu
Sztárok
Brad Pitt 60 évesen ismét apa szeretne lenni

Brad Pitt 60 évesen ismét apa szeretne lenni

A szóbeszédek szerint már egy ideje rajta van a babaprojekten a hollywoodi sztár és szerelme. A pici érkezése azonban úgy tűnik, még várat magára.

Habár Brad Pitt-nek nincs túl jó kapcsolata az Angelina Jolie-val való házasságából született gyermekeivel, úgy tűnik mindezek ellenére mégis bevállalná újra az apaságot. A híresztelések szerint legalábbis örülne, ha barátnőjétől, Ines de Ramóntól is születne gyermeke.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Ha a szóbeszédek igazak is, úgy tűnik egyelőre még nem sikerült szülővé válnia a 60 éves színésznek és 34 éves feleségének. Azonban nem adják fel, szólt az In Touch Weekly című lap értekezése a témában, amelyet az Index szúrt ki.

Brad és Ines próbálkozik, de egyelőre nem jártak sikerrel. Nem adják fel. Brad a barátainak arról is beszélt, hogy nem csupán egy gyermeket szeretnének, nem érik be eggyel. És igen, a korábbi kapcsolatából született gyermekeivel való viszonya nagyon elszomorítja, de leszögezte: nem fájdalmában szeretne családot alapítani a barátnőjével

– árulta el egy forrás, aki szerint Pitt és Ines de Ramon az örökbe fogadástól és a béranya keresésétől sem zárkózik el.

„A béranya-program Brad szerint nagyszerű dolog, főleg, hogy így nagyobb az esély arra, hogy ikreik legyenek.” – tette hozzá a közeli barát. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top